Dijkstra eindelijk naar nieuwe plek

Ruim 13 jaar is Autobedrijf Sjouke Dijkstra bezig geweest met de herhuisvesting van het garagebedrijf dat tot op heden gehuisvest is aan de Holterweg. In 2011 werd er een perceel grond gekocht aan de Rijssenseweg om daar een nieuw autobedrijf te bouwen. Pas in 2016 was het college ervan overtuigd dat het bedrijf lokaal geworteld is en niet te verplaatsen is naar bijvoorbeeld Zenkeldamshoek in Goor. In maart 2016 werd de omgevingsvergunning verleend, nadat ook de provincie haar bezwaren had ingetrokken. Na vervolgens procedures bij de Rechtbank Overijssel en Raad van State stond Dijkstra in januari vorig jaar niets meer in de weg voor nieuwbouw aan de Rijssenseweg. Inmiddels worden de laatste werkzaamheden aan het pand verricht, vanaf maandag 2 september 2019 zal Autobedrijf Sjouke Dijkstra haar werkzaamheden voortzetten vanuit de nieuwe locatie aan de Rijssenseweg.