Plus Blankhorst spekt kas verenigingen

Plus deelt uit

Al een aantal weken geleden werden de eindbedragen van de sponsoractie van Plus Blankhorst bekend gemaakt. “Helaas konden we dat met het oog op de coronamaatregelen niet doen zoals we dat hadden aangekondigd; tijdens een gezellige avond. We hebben vanmiddag alle cheques op een gepaste manier aan de afvaardiging van de deelnemende verenigingen officieel uitgereikt”, vertelt Henry Blankhorst. De actie waarbij klanten punten aan voor hun vereniging konden sparen, wordt door de Markelose verenigingen erg goed ontvangen. Dit jaar werd wederom 20.000 euro onder de 47 deelnemende verenigingen verdeeld. (meer…)

ABZ lijft diervoederproducent Wilp in

De per 1 januari van dit jaar tot ABZ De Samenwekring gefuseerde coöperatie is gisteren tot overeenstemming gekomen met Bosgoed Diervoeders over de overnamen van 100 procent van de aandelen van de diervoederproducent uit Wilp-Achterhoek. Door de overname groeit de diervoedercoöperatie naar een bedrijf van ruim 750.000 ton diervoeders en vergroot daarmee haar marktaandeel in alle veehouderijsectoren in het land. De nieuw toegevoegde productielocatie van Bosgoed is strategisch gelegen centraal in de stedendriehoek direct aan de A1. ABZ De Samenwerking heeft al productielocaties in Nijkerk, Eindhoven, Haastrecht, Stroobos, Leusden en Markelo. (meer…)

Ondernemend Markelo stuurt brandbrief aan college

Het Ondernemers Platform Hof van Twente waaronder ook Ondernemend Markelo valt heeft vandaag  een brandbrief gestuurd aan het college van gemeente Hof van Twente. Dit nadat Gedeputeerde Staten ook een brief aan het kabinet heeft gestuurd. Volgens Gedeputeerde Staten is de huidige lockdown onverantwoord en moet deze zo snel mogelijk worden opgeheven. De provincie pleit voor een beleid dat gericht is op het openstellen van de samenleving. “Binnen Ondernemend Markelo is de onrust en het ongenoegen onder onze ondernemers met het oog op de huidige coronamaatregelen ook zeker merkbaar”, vertelt voorzitter van Ondernemend Markelo, Rielli Berends. 

Laatste winnaar boodschappenpakket DCO

DCO heeft de laatste prijswinnaar bekendgemaakt van een boodschappenpakket ter waarde van 100 euro bij Plus Blankhorst. Tot en met 27 december van dit jaar maakten klanten van het Markelose tankstation die voor minimaal 20 liter brandstof kochten elke twee weken kans op deze prijs. Daniëlle Schipper ging er met dit laatste boodschappenpakket vandoor. (meer…)

Puzzelen en genieten in de auto

Wie denkt dat er onder de huidige coronamaatregelen niets meer kan, heeft het mis. Tal van ondernemers proberen met ludieke acties en aanbiedingen, de band met hun klanten te behouden. Met het click & collect systeem kan er toch geshopt worden bij de lokale ondernemers in Markelo. De horeca zet weer haar beste beentje voor met verschillende bezorg- en afhaal mogelijkheden. Het team van De Kroon heeft vanavond het spits afgebeten van de Drive-thru in combinatie met puzzelen. Ook woensdag- en donderdagavond kunnen deelnemers starten tussen 17.00 en 19.00 uur vanaf De Kroon. Met een voorgerechtje en een puzzel wordt men op pad gestuurd nadat men genoten heeft van de sfeervolle aankleding  van het startpunt. De oplossing van de puzzel brengt de deelnemers naar de tweede locatie waar het hoofdgerecht wordt geserveerd en ook de sfeervolle ambiance zorgt voor een winters sfeertje.
(meer…)

Derde winnaar boodschappenpakket DCO

DCO heeft de derde prijswinnaar bekendgemaakt van een boodschappenpakket ter waarde van 100 euro bij Plus Blankhorst. Tot en met 27 december van dit jaar maken klanten van het Markelose tankstation die voor minimaal 20 liter brandstof kopen elke twee weken kans op deze prijs. Kim Groot Roessink ging er met het derde boodschappenpakket vandoor. (meer…)

Elsener Bakker bakt oliebollen

20131227 oliebollenOok dit jaar bakt de Elsener Bakker op oudejaarsdag oliebollen. Zijn oliebollenkraam aan de Plasdijk 2F in Markelo is die dag van 10.00 tot 14.00 uur geopend. Je kunt de oliebollen, maar ook appelbeignets nu alvast bestellen door te bellen naar 0547-364488 of 06-29412172. Mailen kan ook naar: hj.jansen48@gmail.com of gooi het bestelformulier in de brievenbus met daarop uw naam en telefoonnummer en de bestelling.

(meer…)

Optiek Frank Markelo wordt Intervisie Optiek

Op de gevel van Optiek Frank Markelo aan de Grotestraat in Markelo pronkt sinds gistermiddag het nieuwe logo van Intervisie Optiek. “Hiermee is Optiek Frank volledig geïntegreerd in Intervisie Optiek”, vertelt Thijs Kamphuis die op 1 februari van dit jaar de winkel van Frank Meulenbroek overnam. Voor de winkel in Markelo is Sisca het nieuwe gezicht, nu Frank met ingang van 1 december zijn werkzaamheden voor de winkel heeft beëindigd. “Door Optiek Frank te integreren met Intervisie Optiek wordt de service en communicatie verbeterd en is het bovendien veel beter zichtbaar dat ook ‘horen’ onderdeel uitmaakt van ons dienstenpakket”, geven Thijs en Sisca aan. Met het oog op het 12,5 jarig bestaan van Intervisie Optiek staat er een knallende en toepasselijke eindjaars actie op stapel.
(meer…)

DCO geeft tweede boodschappenpakket weg

DCO heeft de tweede prijswinnaar bekendgemaakt van een boodschappenpakket ter waarde van 100 euro bij Plus Blankhorst. Tot en met 27 december van dit jaar maken klanten van het Markelose tankstation die voor minimaal 20 liter brandstof kopen elke twee weken kans op deze prijs. Marcel Flierman ging er met het tweede boodschappenpakket vandoor. (meer…)

DCO geeft eerste boodschappenpakket weg

DCO heeft de eerste prijswinnaar bekendgemaakt van een boodschappenpakket ter waarde van 100 euro bij Plus Blankhorst. Tot en met 27 december van dit jaar maken klanten van het Markelose tankstation die voor minimaal 20 liter brandstof kopen elke twee weken kans op deze prijs. Johan Boers ging er met het eerste boodschappenpakket vandoor. (meer…)