Nagels & Wimpers by Natacha

Alweer acht jaar geleden kwam de van oorsprong in België geboren Natacha via Maassluis naar Markelo. In Maassluis had Natacha altijd haar eigen salon waarbij ze zich voornamelijk richtte op het plaatsen van kunstnagels. Nadat er thuis aan de Stationsstraat 2 een ruimte vrij kwam, groeide bij Natacha het idee om hier een salon van te maken. Sinds kort heeft zij dan ook haar salon helemaal naar wens ingericht en draagt het de naam Nagels & Wimpers by Natacha. De keuze om ook wimper extensions te gaan zetten kwam eigenlijk als vanzelfsprekend omdat niemand in de buurt dit aanbiedt en Natacha dit zelf ook altijd laat doen. Inmiddels zijn hiervoor de papieren ook binnen en kan Natacha zowel professioneel nagels als ook wimpers zetten bij haar klanten. (meer…)

Marcel Driezes beste servicemedewerker Profile

Afgelopen maandag heeft Markeloër Marcel Driezes een geweldige opsteker ontvangen voor zijn werk als fietsspecialist. Marcel heeft namelijk binnen de organisatie van Profile De Fietsspecialist het best gemiddelde cijfer weten te scoren voor het beste service review 2018-2019. Met een 9.37 als gemiddeld cijfer is Marcel trots op deze uitkomst. Een cijfer dat door klanten wordt samengesteld en dus een afspiegeling is van de beoordeling van de bezoekers aan de Markelose fietsenwinkel. “We proberen inderdaad zoveel als mogelijk mee te denken en oplossingsgericht te werken. Het is ontzettend fijn dat de klanten dat waarderen en op deze manier wordt genoemd”, vertelt Marcel Driezes enthousiast. Marcel is sinds twee jaar overgestapt van de formule van Fietscity naar Profile de Fietsspecialist. Profile de Fietsspecialist maakt onderdeel uit van de grootste winkelketen in de tweewielerbranche Dynamo Retail Group, die een uitgebreid dienstenpakket voor bijna 800 winkels in Nederland, België en Duitsland met de formules Bike Totaal, Profile ‘de fietsspecialist’, Fietswereld en Dynamo Retail Service omvat.

Lezing met wijnproeverij

Notariskantoor Geurts & Verbeek organiseert komende woensdagavond een lezing met een aansluitende wijnproeverij bij Herberg de Pot in samenwerking met Wijnhuis De Deurne. De lezing gaat over erfrecht, zorgbijdrage en levenstestament. “Door de lezing te combineren met een aansluitende wijnproeverij willen we het nuttige met het aangename combineren”, aldus kandidaat notaris Olle Geurts. De avond begint om 20.00 uur, de zaal bij de Pot is vanaf 19.30 uur open. Deelname is gratis, aanmelden kan vooraf per mail bij Olle Geurts.

Ondernemers willen bedrijventerrein Holterweg

Ongeveer 15 van de 20 ondernemers die gisteravond aanwezig waren bij Cafe Vennebekken zijn op korte of langere termijn op zoek naar een nieuwe locatie voor hun bedrijf. De avond werd gehouden op initiatief van Ondernemend Markelo en was bedoeld om de behoefte van ondernemers te inventariseren. Voor de langere termijn bleken de ondernemers het al snel eens en zou een nieuw bedrijventerrein aan de Holterweg nabij de A1 voor zowel bedrijven als ook woningbouwontwikkeling in Markelo een uitkomst zijn. Volgens Bart Greven, die namens de gemeente Hof van Twente aanwezig was, is een nieuw bedrijventerrein op korte termijn niet te realiseren. Op het terrein nabij de Spelleweg achter Sjouke Dijkstra en het terrein aansluitend aan het industrieterrein aan de haven zou realisatie van een of meerdere nieuwe bedrijfspanden binnen enkele jaren wel haalbaar moeten zijn. (meer…)

Keukenhof van Holten bestaat 10 jaar

In 2009 opende de Markeloër Jeroen Meutstege in Holten zijn eigen keukenzaak onder de naam Keukenhof van Holten. Begon hij destijds met 1 monteur en 1 verkoper, in de loop van de jaren is het bedrijf flink gegroeid. Een tweede showroom in Delden is erbij gekomen onder de naam Keukenhof van Twente en het aantal personeelsleden is uitgebreid naar een team met meerdere monteurs, verkopers en kantoorpersoneel. (meer…)

Bruidshow geeft tipje van de sluier

De dag van je leven waarop je het ja-woord gaat geven verdient een goede voorbereiding. Nadenken over bijvoorbeeld de feestlocatie, ringen, bloemen, bruidstaart, bruidskapsels, muziek, fotografie maar natuurlijk ook de bruidsjapon en het trouwpak van de bruidegom. Vanmiddag bij De Kroon was er volop de mogelijkheid om geïnspireerd te raken tijdens de 3e editie van de Bruidsbeurs die 2Impressu jaarlijks organiseert bij De Kroon. In een geweldige ambiance met gebruik makend van licht en geluid werden tijdens twee bruidshows een deel van de nieuwste collectie van het bruidsatelier op een enthousiaste wijze geshowd. Niet alleen bruidsjaponnen ook een aantal maatkostuums voor de man, japonnen voor de bruidsmoeders en bruidsmeisjes kwamen voorbij op de catwalk. (meer…)

Erik Waanders trots op nieuw onderkomen

Familie, vrienden en relaties konden vanmiddag aan het eind van de middag een kijkje komen nemen in het nieuwe pand van Greenpaints in Enter. Samen met BHB Het Nieuwe Bouwen, DomoticaGigant en Installatiebedrijf Twente heeft de van oorsprong Markelose groene verfspecialist een nieuw bedrijfspand betrokken. Het nieuwe pand is duurzaam gebouwd, voor een bedrijfsverzamelgebouw uniek. “Het pand is neergezet met een traditionele staalconstructie met een hele goede energetische schil met een hele hoge energiewaarde. Boven zijn de platen ook geisoleerd, zodat we met een lage temperatuur vloerverwarming het hele pand kunnen verwarmen”, vertelt Erik Waanders ons vanmiddag vol trots. Hiermee sluit het pand geheel aan bij de filosofie van duurzame producten van Greenpaints. (meer…)

Countus viert 65-jarig jubileum

Gisteravond 3 oktober vierde Countus Markelo haar 65-jarig bestaan bij Zalencentrum De Poppe. In een goed gevulde zaal met ruim 300 gasten werd dit heugelijke feit gevierd. Een avond die in het teken stond van het thema  ‘terugge noar morn’  met gerenommeerde sprekers als Jan roerink, Rick van asperen en Wilfried Finkers.  (meer…)

Markelo nieuwe ambachtelijke schilder rijker

Freddy Visser is onlangs gestart als zelfstandig schilder. Freddy is de man van Wilma, die mogelijk beter bekend is van haar winkel Tuthola aan de Stationsstraat. Als Ambachtelijk Schilder Visser komt Freddy graag schilderwerk verrichten, glaszetten of houtrotwerkzaamheden uitvoeren. “Doordat ik in mijn laatste baan stuitte op het feit dat ik het ambachtelijk schilderwerk mist, heb ik de keuze gemaakt voor mezelf te beginnen”, aldus Freddy. Hij hoopt dat hij zijn nieuwe klanten dusdanig van adviezen kan voorzien op onder meer het gebied van kleuren dat ze weer blij zijn met hun woning.

Bruidsbeurs 2Impressu bij De Kroon

In de prachtige ambiance van de oude aardappelfabriek in De Krim is afgelopen maandag de nieuwe collectie bruidsjaponnen, gelegenheidskleding en herenkostuums van 2Impressu op beeld vastgelegd. De modellen werden vooraf voorzien van prachtige kapsels door Hairtouch waarna de vele creaties van 2Impressu werden getoond voor de camera. Dit gebeurde in aanloop naar de bruidsbeurs die het Markelose bruidsatelier organiseert op zondag 13 oktober van 12.00 tot 17.00 uur bij De Kroon in Markelo. “We zijn uiteraard erg blij met de resultaten van onze nieuwste collectie en willen graag een tipje van de sluier met jullie delen maar hopen natuurlijk dat we jullie ontmoeten op de bruidsbeurs”, aldus Nicolette. De bruidsbeurs die georganiseerd wordt door 2Impressu krijgt mede vorm door veel enthousiaste ondernemers. Allen hebben de ‘mooiste dag van jullie leven’ in een hoog vaandel staan. Zo zal er naast live muziek ook van alles te vinden zijn op het gebied van videografie, weddingcakes, jewellery, hair, beauty en nog veel meer. (meer…)