Vacature: monteurs in opleiding

Aqua+ zoekt monteur voor haar brandmeldinstallaties. Als monteur verricht je samen met jouw collega’s werkzaamheden aan vooral nieuwe sprinklerinstallaties door het hele land. Denk hierbij aan het ophangen en koppelen van de buizen en het installeren van sprinklers. Je staat vaak in een hoogwerker, dus hoogtevrees is niet erg handig. Hierbij ben je vooral bezig met kabels trekken en de installatie van brandmelders en brandkasten. Je bent veel op pad met je collega’s en verblijft daarom op onze kosten in een goed hotel met een lekkere maaltijd. Ook je lunch wordt verzorgd. Je komt op bijzondere plekken want je werkt vandaag in een hangar van een luchthaven en je volgende opdracht kan zo maar een gevangenis zijn. (meer…)

Vacature: enthousiaste medewerker

Vanwege een aanhoudende toename in werkzaamheden zijn wij bij Betonboor- & Zaagbedrijf Tempelman b.v. op zoek naar een enthousiaste medewerker die ons team wil komen versterken.
Ben jij niet bang om met je handen te werken en houd je van afwisselend werk? Dan vertellen wij jou graag meer over het boren en/of zagen van bijvoorbeeld sparingen in beton.
Je rijd in een bus vol goed gereedschap en werkt samen met mensen die jou alle fijne kneepjes van het vak zullen leren! Ben je niet vies van een vrijdagmiddagborrel en is het belangrijk voor jou om in een bedrijf te werken waar oog is voor jou als persoon? Dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek! (meer…)

Vacature: schilders

Lammertink Vastgoedzorg is op zoek naar nieuwbouw- en onderhoudsschilders (in opleiding) om haar team te versterken. Vanuit Enter is Lammertink Vastgoedzorg actief voor grote opdrachtgevers in nieuwbouw, renovatie en onderhoud en werkt men onder andere veel voor woningbouwverenigingen, zorginstellingen en bouwbedrijven. Werken bij Lammertink Vastgoedzorg betekent werken in een prettig werkklimaat, omringd door mensen die hun vak met veel plezier uitvoeren. Lammertink Vastgoedzorg investeert in mensen middels cursussen en (bij)scholing. (meer…)

Vacaturepagina op Maarkelsnieuws

Maarkelsnieuws heeft haar lokale nieuwssite uitgebreid met een speciale vacature-pagina. Meerdere keren kreeg de redactie de vraag om vacatures te plaatsen. Hiervoor is sinds kort een pagina aangemaakt waarop bedrijven hun openstaande vacatures voor een kleine vergoeding onder de aandacht kunnen brengen. Deze oproepen worden tevens gedeeld op de social mediakanalen van de lokale nieuwssite van en over Markelo. Heeft u een openstaande vacature en wilt u deze onder de aandacht brengen in Markelo, neem dan contact op met Jeroen Meutstege door een mail te sturen aan adverteren@maarkelsnieuws.nl

Vacatures