18e Jaargang | donderdag 22 februari 2024

Vacature: manager zwembad

Zwembad De Vijf Heuvels zoekt een inspirerende accommodatiemanager (28 uur): Een afwisselende, zeer verantwoordelijke baan met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een prettige werkomgeving met kundige, gezellige medewerkers. (meer…)

Lees meer

Vacature: Pedagogisch Medewerker BSO

BSO bij Lotje (Stokkum) is op zoek naar een zelfstandig werkende Pedagogisch medewerker (BSO) die oog heeft voor ieder uniek kind (gemiddeld 15,6 uur per week). BSO bij Lotje bestaat sinds mei 2020 en is gevestigd in het schoolgebouw van OBS Stokkum (Markelo, Hof van Twente). Sinds de start heeft BSO positieve beoordelingen vanuit de GGD. Ouders zijn zeer tevreden. (meer…)

Lees meer

Vacaturepagina op Maarkelsnieuws

Maarkelsnieuws heeft haar lokale nieuwssite uitgebreid met een speciale vacature-pagina. Meerdere keren kreeg de redactie de vraag om vacatures te plaatsen. Hiervoor is sinds kort een pagina aangemaakt waarop bedrijven hun openstaande vacatures voor een kleine vergoeding onder de aandacht kunnen brengen. Deze oproepen worden tevens gedeeld op de social mediakanalen van de lokale nieuwssite van en over Markelo. Heeft u een openstaande vacature en wilt u deze onder de aandacht brengen in Markelo, neem dan contact op met Jeroen Meutstege door een mail te sturen aan adverteren@maarkelsnieuws.nl. 

Lees meer
 
Het weer in Markelo