Vacature: Allround monteur speeltoestellen Lappset Yalp BV

De naam YALP is het omgekeerde van PLAY. Met passie, plezier en overtuiging creëren wij speel- en sportomgevingen die net even anders zijn en die iedereen uitnodigen om te genieten van sport, spel, plezier en sociaal contact. Yalp levert speel- en sporttoestellen voor de openbare ruimte, recreatie, scholen en zorg. Het zit in ons DNA om het net even anders te doen en in te spelen op de veranderende behoefte van deze tijd. Dat doen wij onder andere door het aanbieden van unieke high-tech interactieve concepten en concepten die inspelen op hedendaagse trends zoals Freerunning/Parkour, Calisthenics, Bootcamp en Ouderen in Beweging. We zijn gevestigd in Goor en onderdeel van de internationale Lappset Group.

Functie: Allround monteur speeltoestellen
We hebben een leuk, enthousiast en gedreven team. Net even een stap extra zetten, ons onderscheiden van anderen in de markt en plezier hebben in ons werk vinden we belangrijk!

Voor onze montage in Nederland, België en Duitsland zijn wij op zoek naar een monteur speeltoestellen (allround). Als monteur bij Yalp ben je dagelijks onderweg naar verschillende klanten en locaties. Daar ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het inrichten en installeren van de sport- en speeltoestellen. Onze klanten zijn veelal gemeentes, recreatiebedrijven, scholen en zorginstellingen. Jouw taken als allround monteur speeltoestellen zijn erg veelzijdig, doordat je werkt als grondwerker, montagewerker en timmerman in één. Tijdens de installaties maak je gebruik van ons eigen machinepark zoals een shovel en minikraan.

Ervaring in de speeltoestellenbranche is niet noodzakelijk. Je moet wel technisch handig en fysiek sterk zijn. Ook vinden we het belangrijk dat je gedreven bent en je 100% inzet. Je houdt van aanpakken en vindt het fijn om buiten te werken. Wil jij een baan met afwisselende uitdagingen? Dan is deze baan echt iets voor jou. (meer…)

Vacature: redactielid Maarkelsnieuws

De redactie van Maarkelsnieuws is per direct op zoek naar versterking.

Wie zoeken wij?
We zoeken iemand die in Markelo woont en het leuk vindt om verslag te doen van wat er in ons dorp gebeurt. Van onze toekomstige collega verwachten we dat hij of zij, samen met de andere redactieleden, op zoek gaat naar nieuws over en voor Markelo. Daarnaast gaan redactieleden op pad naar evenementen om daar verslag van te doen. Het liefst willen we iemand aan de redactie toevoegen die een journalistieke achtergrond heeft, maar feeling met Markelo en betrokkenheid bij verenigingen is belangrijker. Man of vrouw, jong of oud, dat maakt ons eigenlijk niets uit. (meer…)

Vacaturepagina op Maarkelsnieuws

Maarkelsnieuws heeft haar lokale nieuwssite uitgebreid met een speciale vacature-pagina. Meerdere keren kreeg de redactie de vraag om vacatures te plaatsen. Hiervoor is sinds kort een pagina aangemaakt waarop bedrijven hun openstaande vacatures voor een kleine vergoeding onder de aandacht kunnen brengen. Deze oproepen worden tevens gedeeld op de social mediakanalen van de lokale nieuwssite van en over Markelo. Heeft u een openstaande vacature en wilt u deze onder de aandacht brengen in Markelo, neem dan contact op met Jeroen Meutstege door een mail te sturen aan adverteren@maarkelsnieuws.nl