18e Jaargang | zondag 26 mei 2024

Vacature: Manusje van alles

Een leuke en flexibele bijbaan bij Yalp voor een “handige Harrie” die al met pensioen is (Je hoeft trouwens niet persé Harrie te heten). Heb je zin om nog iets te doen na je pensionering, wil je deel uitmaken van ons gezellige team en helpen met allerlei verschillende hand- en spandiensten? Dan heeft Yalp een super mooie bijbaan voor je! (meer…)

Lees meer

Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

Ter Steege wil groeien! De afgelopen jaren is er al een mooi internationaal klantenbestand opgebouwd. Samen met team sales ga jij aan de slag om deze basis te vergroten en verstevigen. Aan jou de taak om vanuit het hoofdkantoor ondersteuning te leveren aan klanten en collega’s. Ter Steege is op zoek naar een superservicegerichte binnendienst medewerker die de handen graag uit de mouwen steekt. Die zowel op commercieel als administratief gebied van wanten weet. En die bovendien energie krijgt van het geven van ondersteuning en advies op verschillende gebieden aan collega’s en klanten. Want als Commercieel medewerker binnendienst ben je een onmisbare spil tussen klant, accountmanager, logistiek en de andere afdelingen. Het takenpakket van deze functie lijkt gesneden koek, maar toch is iedere dag weer anders. Want bij Ter Steege gebeurt altijd wat. (meer…)

Lees meer

Vacaturepagina op Maarkelsnieuws

Maarkelsnieuws heeft haar lokale nieuwssite uitgebreid met een speciale vacature-pagina. Meerdere keren kreeg de redactie de vraag om vacatures te plaatsen. Hiervoor is sinds kort een pagina aangemaakt waarop bedrijven hun openstaande vacatures voor een kleine vergoeding onder de aandacht kunnen brengen. Deze oproepen worden tevens gedeeld op de social mediakanalen van de lokale nieuwssite van en over Markelo. Heeft u een openstaande vacature en wilt u deze onder de aandacht brengen in Markelo, neem dan contact op met Jeroen Meutstege door een mail te sturen aan adverteren@maarkelsnieuws.nl. 

Lees meer
 
Het weer in Markelo