Vacature: administratief medewerker

Wegens groei van het aantal klanten is Gastouderbureau de Bengel op zoek naar een leuke collega die het leuke team komt versterken. Samen met jouw collega’s van de administratie zorg jij ervoor dat elke klant de juiste contracten krijgt en facturatie correct verloopt. De uren en tijden zijn in overleg. De functie is voor zowel starters op de arbeidsmarkt als mensen met ervaring.

Wat doet Gastouderbureau de Bengel?
Gastouderbureau de Bengel helpt ondernemers die hun eigen kinderdagopvang willen starten hun droom waar te maken. Zo bieden ze een breed advies en uitgebreide begeleiding voor de start. Na de start blijven ze ondersteuning bieden in de vorm van administratie en advies.
(meer…)

Vacature: Technisch operator

Candur BV is een jong en innovatief bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van kunststof rieten dakbedekking in Nederland. Onder de merknaam Candur is het bedrijf inmiddels een meer dan serieus alternatief voor het traditionele natuurrieten dak. Candur geeft een dak de uitstraling van natuurriet, maar dan met de voordelen van kunststof: vlamdovend, rotvrij, onderhoudsarm en een lange levensduur. Voor haar productiefaciliteit in Markelo is Candur op zoek naar een:

ENTHOUSIASTE FULLTIME TEAMSPELER (Technische operator) (meer…)

Vacaturepagina op Maarkelsnieuws

Maarkelsnieuws heeft haar lokale nieuwssite uitgebreid met een speciale vacature-pagina. Meerdere keren kreeg de redactie de vraag om vacatures te plaatsen. Hiervoor is sinds kort een pagina aangemaakt waarop bedrijven hun openstaande vacatures voor een kleine vergoeding onder de aandacht kunnen brengen. Deze oproepen worden tevens gedeeld op de social mediakanalen van de lokale nieuwssite van en over Markelo. Heeft u een openstaande vacature en wilt u deze onder de aandacht brengen in Markelo, neem dan contact op met Jeroen Meutstege door een mail te sturen aan adverteren@maarkelsnieuws.nl