Vacature: Monteur Technische Dienst

Wolters Europe Nederland is op zoek naar een Monteur Technische Dienst. Ben jij gek op het oplossen van storingen en onderhouden (hydrauliek, pneumatiek, elektrotechniek, mechanica en stoomtechniek) van machines? Ben je op zoek naar een afwisselende baan waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan heeft Wolters Europe- NL jou nodig als Monteur Technische Dienst. Wolters maakt al meer dan 60 jaar verschillende kunststofproducten van hoogwaardige kwaliteit voor opdrachtgevers zoals; Volkswagen, Volvo en HP. (meer…)

Vacature: bedieningsmedewerk(st)ers

Hotel Herikerberg is per direct opzoek naar parttime medewerk(st)ers voor de bediening. Voor doordeweeks en in de weekenden. Leeftijd vanaf 16 jaar, ervaring is geen vereiste. Bekijk de vacature op de website van Hotel de Herikerberg: www.hotelherikerberg.nl.

Vacature: machinebediener (operator) Holterman Wapeningsstaal BV

Holterman Wapeningsstaal B.V., met vestigingen in Markelo en Hooge Zwaluwe, is gespecialiseerd in het leveren van wapeningsstaal voor de woning-, utiliteits- en infrabouw. Voor onze hoofdvestiging in Markelo zijn wij, vanwege uitbreiding van de werkzaamheden, op zoek naar een aantal mensen met de functie:

MACHINEBEDIENER (OPERATOR) 

Als machinebediener (operator) ben je dagelijks werkzaam in de fabriek te Markelo. Na een korte inwerkperiode bedien je daarbij verschillende machines ten behoeve van de verwerking van wapeningssstaal, zoals nettenlasmachines, richtmachines, knipmachines en/of buigmachines. Je werkt samen met een groep Nederlandse, Slowaakse en Poolse collega’s in een dynamische flexibele omgeving met als doel het produceren van wapeningsstaal voor betonfabrieken of voor op de bouw. (meer…)

Vacature: Huishoudelijke hulp

Een gezin woonachtig in de buurtschap Stokkum, is per direct op zoek naar een huishoudelijke hulp voor 3-4 uur per week. Het gaat om schoonmaakwerkzaamheden aan de badkamers, toilet, slaapkamers, woonkamer en keuken. Wie heeft er nog een dagdeel tijd? Het gezin ziet reacties heel graag tegemoet via de mail. Deze kunt u sturen aan vacature@maarkelsnieuws.nl.

Vacature: Logistiek medewerker Ter Steege

Stilzitten? Niks voor jou. Met plezier naar je werk, en lekker verdienen, dat is natuurlijk wél jouw ding. In Rijssen staat Ter Steege’s moderne logistieke centrum van maar liefst 20.000 m2. Hier komen duizenden verschillende artikelen binnen, van kleine bloempotjes tot grote zware bloempotten, van glazen bloemvazen tot souvenirs, van mandwerk tot servies. Al deze artikelen moeten eerst op de juiste plek komen te staan, en vanuit die voorraad worden de bestellingen klaargezet, voor onze klanten, wereldwijd. Een zeer belangrijk proces dat nauwkeurig moet worden uitgevoerd. Logistiek medewerkers zijn onmisbaar!

WAT GA JE DOEN?
Als logistiek medewerker zet je de bestellingen voor onze klanten klaar. De ene klant bestelt een pallet, de ander een container vol. Daarnaast wordt de voorraad van het magazijn steeds bijgevuld met nieuwe producten die vanuit heel de wereld met vrachtwagens vol aankomen. Dit alles vergt heel wat organisatie en planning. Om je goed voor te bereiden, zullen jouw collega’s je opleiden en begeleiden. Het logistiek team van Ter Steege bestaat op het moment uit 20 mensen die in gezellige informele sfeer met elkaar samenwerken. We zijn aan het groeien en zoeken meer collega’s. (meer…)

Vacature: redactielid Maarkelsnieuws

De redactie van Maarkelsnieuws is per direct op zoek naar versterking.

Wie zoeken wij?
We zoeken iemand die in Markelo woont en het leuk vindt om verslag te doen van wat er in ons dorp gebeurt. Van onze toekomstige collega verwachten we dat hij of zij, samen met de andere redactieleden, op zoek gaat naar nieuws over en voor Markelo. Daarnaast gaan redactieleden op pad naar evenementen om daar verslag van te doen. Het liefst willen we iemand aan de redactie toevoegen die een journalistieke achtergrond heeft, maar feeling met Markelo en betrokkenheid bij verenigingen is belangrijker. Man of vrouw, jong of oud, dat maakt ons eigenlijk niets uit. (meer…)