Markelose driekleur in Alpenland

Arie Tjoink, Hendrik Wevers, Herman Wolthuis, Gert en Wietsche Dannenberg verblijven deze week in de Oostenrijkse sneeuw. Onder prachtige omstandigheden wordt er volop genoten van alles wat de wintersport zo leuk maakt. De Markelose driekleur was één van de eerste attributen, die in de koffer werd gestopt voordat het gezelschap vertrok. Een fotomoment met de vlag kon dan ook niet uitblijven. Vanuit het Alpenland doen ze alle Markeloërs de groeten. Nog een paar dagen en dan vertrekken ze weer richting het machtig mooie Markelo.

Gazelle fiets wacht op eigenaar

Een Gazelle Esprit herenfiets staat al ruim 5 dagen aan de J.A. Hardenbergstraat te wachten op de eigenaar. De fiets is keurig afgesloten en is in goede staat. Wie herkent zijn fiets met opvallende paarse zadelhoes?

Ellen Wes 50 jaar

ellen wes 50 2022-01-17
Een klein corona-proof feestje gistermiddag aan de Holtdijk in Markelo en dat had alles te maken met 50e verjaardag van Ellen Wes vandaag. Familie, vrienden en buren kwamen voorbij om de kersverse Sarah alvast te feliciteren en blij te maken met een aantal zeer fraaie spandoeken. In de zomer van dit jaar hoopt Ellen het echte feest te kunnen vieren. Ellen; namens alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
(meer…)

ING bankpas gevonden aan Endemansdijk -update-

Bij de oud papier locatie van het Markelo’s Mannenkoor en de Ponyclub Markelo aan de Endemansdijk is een ING bankpas gevonden. Denk jij te weten van wie de bankpas is en op welke naam deze staat, neem dan contact op met de redactie van Maarkelsnieuws. Stuur een mail aan redactie@maarkelsnieuws.nl.
Update: de eigenaresse van de pas heeft zich gemeld.

Henry Snellink 40 jaar!

“Onze buurman, collega en vriend Henry Snellink is vandaag 40 jaar geworden!” Uiteraard kon dit niet onopgemerkt blijven. Gisteravond hebben de buurmannen en zijn vrienden daarom de tuin versierd met spandoeken en borden. De meeste Markeloërs kennen Henry als de zeer behulpzame medewerker bij Welkoop Markelo, waar hij altijd met een glimlach voor iedereen klaar staat. Wij wensen Henry onlangs alle beperkingen momenteel, toch een ontzettend mooie dag toe en heel veel geluk en gezondheid voor de toekomst namens de buren, de familie, de collega’s en vrienden. (meer…)

Fiets mist eigenaar

Halverwege in de A. Ten Hovestraat in Markelo staat een fiets tegen het transformatorhuisje geparkeerd. Deze melding werd gedaan door een buurtbewoner die de fiets al een paar dagen eenzaam en verlaten ziet staan. De fiets heeft geen slot, kettingkast en lamp. Wie is  zijn fiets kwijt?

Sportarmband aangetroffen

Gisteravond rond 19.00 uur is ter hoogte van de Tolweg een knipperende sportarmband met verlichting gevonden. De wandelaar of hardloper die deze sportarmband is verloren kan zich melden bij de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen aan redactie@maarkelsnieuws.nlUPDATE: De armband is inmiddels opgehaald.

Ina verrast met tuin vol Sarah’s

Zondagavond werd Ina Vreeman verrast met een tuin vol Sarah’s voor haar 50e verjaardag. Via deze weg willen familie, vrienden en buren haar nogmaals feliciteren met deze mijlpaal.

Klepperderk