Kat Twinkel vermist

Na een wandeling door Beusbergen is de 9-jarige kater Twinkel niet meer thuisgekomen in de Koekoek. Het vermoeden van het baasje is dat Twinkel de weg naar huis niet meer weet te vinden. Mocht iemand Twinkel hebben gezien, dan vernemen we dat graag via klepperderk@maarkelsnieuws.nl.

Arie Lodeweges met pensioen -update-

Arie Lodeweges, beter bekend als Arie van de Poppe heeft vandaag zijn laatste werkdag bij Keukenhof van Twente. Na vandaag gaat hij genieten van zijn welverdiende pensioen. De collega’s van Arie waren niet van plan om dit heugelijke feit zomaar voorbij te laten gaan. De ochtend begon al goed met een heerlijk ontbijt van Feest- en Sfeerlocatie De Poppe. Daarna werd hij opgehaald door Willian Potman met de trekker en zo werden Arie en zijn vrouw Joke naar het bedrijfspand van Keukenhof van Twente in Holten gebracht. (meer…)

Jan Boode 65 jaar

Aan de Koekoekslaan is gisteravond een groot spandoek geplaatst in de tuin van Jan Boode. Jan is namelijk vandaag 65 jaar geworden en door zijn 3 dochters en schoonzonen is dan ook coronaproof dit spandoek geplaatst. Op 1 april aanstaande hoopt Jan met vervroegd pensioen te gaan en daarmee de bouw vaarwel te zeggen. Jan heeft dan meer tijd om van zijn 7 kleinkinderen te genieten en van zijn zelf tot camper omgebouwde bus.

Sleutelbos gevonden Herikeresweg (UPDATE)

De bovenstaande sleutelbos is gevonden aan de Herikeresweg in Markelo tussen Herberg de Pot en het bord met de aanduiding bebouwde kom. De eigenaar van de sleutels kan contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen. We brengen de partijen dan graag met elkaar in contact. UPDATE: De eigenaar van de sleutelbos heeft zich inmiddels gemeld.

Kameraden verrassen Abraham in Ommen

Door de geldende avondklok is de kameradengroep van oud-Markeloër Jos Oldereuver of Briel zondagmiddag al op tijd afgereisd naar Ommen. Met het lentezonnetje absoluut geen straf overigens. Met een Abraham en passende versierselen werd de tuin van Jos opgefleurd waarna er alvast werd geproost op zijn 50e verjaardag. Het resulteerde in een gezellige middag waarbij de Abraham letterlijk en figuurlijk flink in het zonnetje werd gezet. Jos: namens de kameraden uit Markelo nogmaals van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag en geniet van deze speciale dag! (meer…)

Etui gevonden aan Herikeresweg

Vanmiddag is aan de Herikeresweg in Markelo een etui gevonden. We zijn op zoek naar de eigenaar van deze etui. Meld je bij de redactie van Maarkelsnieuws zodat we je in contact kunnen brengen met de vinder. 

Gouden bruidspaar Wittenberg

Het is vandaag exact 50 jaar geleden dat Ab en Annie Wittenberg in het huwelijksbootje zijn gestapt. Door de maatregelen rondom corona kunnen ze helaas geen feest geven, maar ze zijn vandaag toch een beetje in het zonnetje gezet. Vanmorgen werden ze verrast met een heerlijk ontbijt en waren de keuken en kamer feestelijk versierd. Later op de morgen hebben de naaste buren een ballonnenboog laten plaatsen. Daarnaast is het gouden bruidspaar op deze bijzondere dag goed verwend met bloemen, kaarten en andere leuke en lekkere cadeaus die bezorgd zijn. Ab en Annie; ook via deze weg worden jullie namens André, Marjan, Femke, Jesse en Lucas nogmaals van hartegefeliciteerd met jullie gouden huwelijk.

Autosleutels gevonden -update-

sleutels-gevonden-dierenkliniek-markeloVanmiddag zijn op het grasveldje naast Dierenkliniek De Vijf Heuvels sleutels gevonden. Herkent u de sleutels als uw eigendom, dan kunt u contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws. Update: de sleutels zijn door de eigenaar opgehaald.

André Adolfs 50 jaar

André Adolfs is vandaag 50 jaar geworden. Dit werd gisteren coronaproof ingeluid aan de Oldenhof. De Groninger boer voelt zich ondertussen op en top thuis in Markelo. André is al jaren voorzitter van Stichting Off Road Markelo en fietst hij bij de WTC en MTB Team Markelo. Studievrienden van vroeger wisten niet wat ze zagen. Namens familie, buurt en vrienden wensen we André nog een fijne verjaardag. (meer…)

Tas met schoolboeken gevonden

Op de Borkeldweg zijn gisteren ter hoogte van de carpoolplaats een aantal schoolboeken gevonden. De bijbehorende tas is gescheurd. Op de boeken staat klas b3b en een naam. Mocht iemand deze boeken als die van hem of haar herkennen, laat het ons dan weten via klepperderk@maarkelsnieuws.nl. (meer…)

Klepperderk