Spandoek voor Marjan Stans

 

Op 9 september is Marjan Stans 60 jaar geworden. Ze was de afgelopen twee weken op vakantie, waardoor ze met haar verjaardag niet thuis was. Dat heeft ze gisteren bij thuiskomst geweten. Familie stond al klaar om een spandoek te plaatsen aan de Koekoekslaan. Namens je familie feliciteren we Marjan met haar verjaardag.

Gouden bruidspaar Henk en Jo Jansen

Vijftig jaar geleden traden Henk en Jo Jansen (Elsener Bakker) in het huwelijk. De dames van de Schoolbuurt hebben mooie gouden rozen gemaakt en de heren hebben groen gehaald en dit traditioneel ‘nat’ gemaakt bij Herberg de Pot. Na het plaatsen van de boog hebben Henk en Jo, tezamen met de buurt en familie een gezellige avond gehad onder het genot van een hapje en een drankje. Henk en Jo; namens de buurt nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie gouden huwelijk. 

Jan en Mini 50 Jaar getrouwd

Vandaag is het precies 50 jaar geleden dat Jan en Mini Klein-Twennaar in het huwelijk zijn getreden. De bewoners en de wagenbouwers van de Molenbuurt wilden dit niet zomaar voorbij laten gaan, daarom werd gisteravond de tuin versierd en op de oprit werd de traditionele boog geplaatst. Na goedkeuring van de boog door het bruidspaar werden er volgens oud gebruik een paar borreltjes op gedronken. Jan en Mini; namens de buurt en de wagenbouwers nogmaals van harte gefeliciteerd en geniet van deze bijzondere mijlpaal! (meer…)

Mark Gossink 25 jaar

Mark Gossink is vandaag 25 jaar geworden. Zijn kameraden hebben gisteravond een spandoek geplaatst voor de woning van Mark. Namens hen feliciteren we Mark van harte met zijn verjaardag. (meer…)

Ring gevonden

Twee meisjes hebben vanmiddag een zilveren ring gevonden in de grote speeltuin op Beusbergen. Van wie is deze ring? De eigenaresse van de ring kan contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen aan redactie@maarkelsnieuws.nl.

Jeu de boulesbeker Weverskamp voor Henk Struik

Henk Struik heeft vanmiddag de wisselbokaal van de Weverskamp in de wacht weten te slepen. Henk is vanmiddag namelijk jeu de bouleskampioen van de Weverskamp geworden. De wisselbokaal zal het komende jaar een plek krijgen bij de familie Struik.

Herbert Hargeerds ziet Abraham

Voor wie langs erve Rietman aan de Groenlandsdijk reed vandaag, was het overduidelijk dat Herbert Hargeerds vandaag zijn 50e verjaardag viert. Een lange rij aan spandoeken en meerdere Abrahams sieren sinds gisteravond de tuin. Namens vrienden, familie, buurt en het team achter de Maarkelse Kwis wensen we Herbert nog een fijne verjaardag. (meer…)

Henk en Dini 40 jaar getrouwd

Henk en Dini Leeftink vierden afgelopen zaterdag hun robijnen huwelijk. Volgens goed gebruik werd door de buurt afgelopen vrijdag een boog geplaatst rondom de voordeur aan het Wansink in Markelo. Na het ‘goedkeuren’ van de boog volgde uiteraard een borrel en werd er geproost op deze mijlpaal. Zaterdagmiddag werd (volgens de huidige Corona-regels) een feestje gevierd bij De Haverkamp. Henk en Dini: namens de buren van het Wansink willen we jullie nogmaals hartelijk feliciteren en bedanken voor het mooie feest! 

(meer…)

Robijnen huwelijk Robby en Ria

Op 4 september 1981 gaven Robby en Ria Morsink elkaar het ja-woord en sindsdien wonen ze in Markelo. Gisteren vierden ze dit samen met familie, vrienden en oude en nieuwe buren in hun tuin aan de Hemmelweg. Langs deze weg feliciteren we Robby en Ria van harte met dit jubileum en wensen we hen namens familie, vrienden en buurt nog vele jaren toe aan de Hemmelweg.

Jan en Alberta 40 jaar getrouwd

Jan en Alberta Snellink (Kriesjan) zijn dit weekend 40 jaar getrouwd. Namens familie, vrienden en de buurt feliciteren we Jan en Alberta van harte met hun Robijnen huwelijk.

Klepperderk