Sander Hemeltjen 40 jaar

Het spandoek laat er geen twijfel over bestaan, Sander Hemeltjen is vandaag 40 jaar geworden. Namens Chantal en Ellen feliciteren we Sander van harte met zijn verjaardag.
(meer…)

Anja Noteboom ziet Sarah

Liever staat ze niet in de picture maar nu ze Sarah heeft gezien is er geen ontkomen aan. Familie, buurt en de vriendinnen versierden gisteravond  haar tuin aan de Burgemeester de Meesterlaan geheel in stijl. Sarah’s en spandoeken met toepasselijke teksten kregen snel een plekje. Met een drankje werd vervolgens gezamenlijk alvast geproost op haar 50e verjaardag. Anja; namens alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag!

Hondje Eddy vermist -update-


Sinds gisteravond is het kleine hondje Eddy vermist in de buurt van de Rijssenseweg. Wie heeft Eddy gezien of weet waar het hondje is? Neem contact op met de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen aan redactie@maarkelsnieuws.nl. Update: Eddy is terug bij haar baasje.

Kater Roderick vermist -update-

Kater Roderick is sinds donderdagavond spoorloos. De gecastreerde rode kater verblijft normaalgesproken in de omgeving van de Stokkumerweg en Goorseweg in Markelo. De kater is gechipt, mocht iemand de kater zien, dan vernemen we dat graag via klepperderk@maarkelsnieuws.nl. Update: Roderick is weer thuis. 

† Truus Asbroek – Nijmeijer

Op verzoek van de familie Asbroek-Nijmeijer plaatsen we de rouwkaart van Truus Asbroek-Nijmeijer. De familie geeft aan haar kennissen, waarvan zij geen adressen hebben graag op de hoogte te willen brengen van haar overlijden. Dit om hen de mogelijkheid te geven om afscheid te nemen van Truus.

Gehoorapparaat gevonden Traasweg -update-

Bij een bewoner aan de Traasweg is een blanco envelop met een gehoorapparaat in de brievenbus gegooid. Wellicht is het apparaatje door iemand gevonden aan de Traasweg. Is er iemand die dit gehoorapparaatje mist? Neem contact op met de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen aan klepperderk@maarkelsnieuws.nl.
Update: Het voorwerp blijkt geen gehoorapparaat te zijn maar een otoplastiek (gehoorbeschermer). De eigenaar heeft zich gemeld. 

Sleutelbos verloren

verloren-maarkelsnieuwsEen onfortuinlijke lezer benaderde de redactie van deze nieuwssite. Een verloren sleutelbos was de aanleiding. Het gaat om een sleutelbos met een Ford autosleutel, 2 andere sleutels en 2 sleutelhangers. De sleutelbos is begin januari verloren ergens op de route tussen De Kroon en Beusbergen. Mocht iemand deze sleutelbos hebben gevonden, dan vernemen we dat graag via klepperderk@maarkelsnieuws.nl.

Racefiets gevonden

Een van onze lezers maakte ons attent op een fiets die is gevonden bij de manege aan de Potdijk in Markelo. Het gaat om bovenstaande Vitus racefiets. (meer…)

Herma Vedders 50 jaar

Herma Vedders is 50 jaar geworden. Gisteren zijn door buren, vrienden en familie een aantal Sarahs in de tuin aan de Stationsweg geplaatst. Mede namens hen feliciteren we Herma van harte met haar verjaardag.
(meer…)

Klepperderk