Rudolf viert 40e verjaardag

Rudolf Wevers viert vandaag zijn 40e verjaardag. Op korte termijn staat er een uitgebreider feestje op de agenda voor vrienden en bekenden bij De Kroon in Markelo. Rudolf; namens alle leden van de Onzin-app van harte gefeliciteerd met je 40e verjaardag!

Hond gevonden op Kaasplein -update-

Op het Kaasplein is een bruine hond aangetroffen zonder baasje. De hond liep eerst op De Esch en is toen richting het centrum gelopen waar hij is opgevangen. Reacties kunt u sturen aan de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen aan redactie@maarkelsnieuws.nl. Update: de hond is terug bij zijn baasje. 

Koperen bruidspaar Semmekrot

Op de Esch in Markelo was het aan het Keppels vanavond iets rumoeriger dan normaal gesproken op zondagavond. Met man en macht werd door de buurt een moderne boog geplaatst, naar een idee van KnutsElsz. Voor Gerald en Monique Semmekrot is het morgen namelijk 12,5 jaar geleden dat zij elkaar het ja-woord hebben gegeven. Gerald en Monique; namens de noabers nogmaals van harte gefeliciteerd met deze bijzonder mijlpaal en veel geluk gewenst. (meer…)

Armbanden verloren

Tijdens de Reünie van Bills Bar die afgelopen zaterdag plaats vond bij De Kroon is een persoon twee zilverkleurige armbanden verloren. De armbanden zijn niet even groot. Een armband is bezet met kleine steentjes en de andere is helemaal zilverkleurig. De armbanden zijn in geld uitgedrukt, niet heel erg kostbaar maar hebben voor de persoon wel een hoge emotionele waarde. Zij zou de armbanden dan ook graag terug krijgen. De eerlijke vinder wordt beloond met 75 euro. Wie heeft de armbanden gevonden? Neem contact op met redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen aan redactie@maarkelsnieuws.nl

Wit/grijze kat aangetroffen -update-

Op de parkeerplaats van Plus Blankhorst aan de achterzijde is een wit/grijze kat aangetroffen die enorm miauwt. Navraag leert dat deze kat zich al een aantal dagen in de buurt ophoudt en erg aanhankelijk is. Weet iemand van wie deze kat is? Reacties kunnen gestuurd worden naar redactie@maarkelsnieuws.nl. Update 23-11-2019: de kat wordt morgen met zijn baasjes herenigd. 

Gouden bruidspaar Leunk

Op 20 november 2019 is het exact 50 jaar geleden dat Jan en Dini Leunk in het huwelijksbootje zijn gestapt. Vanavond kwamen de buren om het Gouden Bruidspaar te verrassen met een geweldige boog die voor de voordeur werd geplaatst. Jan en Dini; namens de buren van de Kloppertstraat alvast van harte gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal! 

Traditioneel welkom voor Berjan en Annelien

Berjan en Annelien Morsink zijn vanmiddag samen met hun kinderen Vigo en Sara op traditioneel wijze welkom geheten door de buurt van hun nieuwe woning aan de Stationsstraat. Onder het genot van een borrel, en het doorknippen van het lint en een luid hoera konden ze hun woning weer betreden. De buurt wenst Berjan, Annelien, Vigo en Sara veel geluk en woonplezier in hun prachtige nieuwe woning. (meer…)

Gert Jan ter Hofte 40 jaar

Gert Jan ter Hofte is vandaag 40 geworden. Vrienden van Gert Jan lieten dit niet ongemerkt voorbijgaan en hebben gisteravond iets in de tuin van hem geplaatst. Namens de vrienden feliciteren we Gert Jan hierbij nogmaals van harte.