Mijlpalen voor Anke en Laura

Anke ten Kampe en Laura Kok vierden afgelopen week gezamenlijk in het bijzijn van alle collega’s hun respectievelijk 40- en 30-jarig dienstverband bij Fysiotherapie Markelo. Een bijzondere mijlpaal voor beide dames, wat dan ook niet onopgemerkt mocht blijven en uitgebreid gevierd werd met een gezellig etentje bij Zalencentrum De Poppe. Anke en Laura, namens de collega’s nogmaals van harte gefeliciteerd!

Erik Veneman 50 jaar

Aan de Nijhuisweg valt er niet aan te ontkomen. Het is door de vele spandoeken en abrahams goed zichtbaar dat Erik Veneman 50 jaar is geworden. Namens Diane, Rowin, Sander, familie, vrienden en buren feliciteren we Erik van harte met zijn 50ste verjaardag. (meer…)

Warm welkom voor Henk Jan Emming

Na een motorongeluk op 19 september dicht bij zijn huis in Markelo is Henk Jan Emming vandaag na twee maand in het ziekenhuis te hebben gelegen weer thuis gekomen. Zijn motor vriendengroep ‘it giet oan’ en zijn familie hebben Henk Jan verrast met het inrichten van zijn tuin omdat hij dat voorlopig zelf niet kan. De ene nam een minikraan mee, de ander regelde gereedschap, weer een ander een spandoek van AAA reclame en weer iemand anders zorgde voor de versnaperingen. Het was een zeer geslaagde, productieve dag waarmee de groep Henk Jan enorm hebben verrast. “Henk Jan; we hopen met z’n allen op een spoedig herstel!”

HJ Paalman 40 jaar

Het viel niet te missen afgelopen week aan de Burgemeester de Meesterlaan. Aan het balkon van Henk Jan Paalman is duidelijk te zien dat hij 40 jaar is. Met een groot spandoek aan het balkon van zijn woning heeft de vrienden dit goed zichtbaar gemaakt. De jarige kon er wel van genieten. Namens de vrienden wensen feliciteren we HJ van harte met zijn 40e verjaardag en wensen hem nog vele jaren erbij. (meer…)

Sleutel gevonden (UPDATE)

Dit weekend is deze sleutels op de J.A. Hardenbergstraat gevonden. Mocht iemand deze sleutel als die van hem of haar herkennen, dan vernemen we dat graag via klepperderk@maarkelsnieuws.nlUPDATE: De sleutel is inmiddels weer terecht,

Kleurtje vermist en grijze kat zwerft rond

Sinds drie weken is lapjeskat Kleurtje vermist vanaf haar adres Oude Rijssenseweg in Markelo. Kleurtje is een lapjeskat met als basiskleur wit en een zwarte en roodbruine tekening. Op de bovenstaande foto ligt ze met een andere poes te genieten van de zon. Haar baasje is ongerust en zou graag weten waar Kleurtje momenteel is of wat er met haar is gebeurd. Heeft u informatie over deze kat dan kunt u een mail sturen aan de redactie van Maarkelsnieuws. Vanuit verschillende plaatsen in het centrum van Markelo hebben we daarnaast meldingen ontvangen van een aanhankelijke grijze kat die zich steeds een paar dagen op een plek lijkt op te houden en dan toch weer verder trekt.  (meer…)

Sleutelbos gevonden

Afgelopen week is deze sleutelbos gevonden in de directe omgeving van de Kroon in Markelo. De sleutelbos bevat 9 verschillende sleutels aan een sleutelring. Wie zijn of haar sleutelbos herkent kan contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen aan klepperderk@maarkelsnieuws.nl.

Bril gevonden

In de omgeving van de Goorseweg-Prinses Irenestraat is vanmorgen een bril gevonden. Het gaat om een bril van het merk Specsavers en de bril zat in een brillenkoker van hetzelfde merk. De eigenaar kan de bril ophalen op het adres Koekoekslaan 28.

Sleutel gevonden

Vandaag is opnieuw een sleutel gevonden. Ditmaal bij de bushalte de Koekoek, de halte waar je opstapt wanneer je op de bus stapt richting Goor. Voor informatie over de gevonden sleutel kun je contact opnemen door een mail te sturen aan de redactie van Maarkelsnieuws.

Sientje vermist

In de omgeving van de Oude Rijssenseweg is poes Sientje vermist. De donkere, slanke lapjeskat is sinds twee weken spoorloos. Sientje heeft een rood halsbandje om. Mocht iemand haar gezien hebben of iets weten wat met haar verdwijning te maken heeft dan kunt u een mail sturen aan de redactie van Maarkelsnieuws.