Robbin en Yvonne in het huwelijksbootje

Robbin en Yvonne Harleman zijn vandaag in het huwelijksbootje gestapt. De buren aan het Oonderschoer hadden maandag al een boog geplaatst en deze vervolgens natgemaakt. Namens de buren feliciteren we Robbin en Yvonne met hun huwelijk en wensen we ze nog vele jaren samen. (meer…)

Helene ziet Sarah!

Gisteravond hebben familie, vrienden en vriendinnen van Helene Langkamp haar tuin aan de Larenseweg versierd met Sarah’s en spandoeken. Vele mooie karaktereigenschappen en wetenswaardigheden over Helene werden gedeeld op de spandoeken. Niet zomaar natuurlijk want Helene viert vandaag haar 50e verjaardag! Helene; namens familie en alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met deze bijzondere verjaardag!

(meer…)

Martin en Jeanine vieren zilveren huwelijk

Afgelopen zondag was het exact 25 jaar geleden dat Martin en Jeanine Zwiers elkaar het ja-woord gaven. De buurt plaatste geheel volgens de Maarkelse traditie een mooie boog, zodat het bruidspaar gisteren met vele gasten kon toosten op hun zilveren huwelijk. Martin en Jeanine; namens de familie en alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd! (meer…)

Welkom in de buurt aan de Rietdijk

Na een aantal maanden klussen in hun woning aan de Rietdijk 9 zijn Roy en Jasmijn dit weekend van harte welkom geheten in de buurt. Natuurlijk ging dit geheel volgens traditie gepaard met een gezellige avond roosjes maken en boog zetten. Roy en Jasmijn; namens de gehele buurt nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie woning en een heel lang en fijn woonplezier in Markelosebroek. 

LLTC naar de Harz met Dorpsfeestvlag

Een groep Markelose fietsfanaten heeft dit weekend in de Harz gefietst maar daarnaast natuurlijk ook culinair genoten. Alhoewel dit met prijzen van 3 euro voor een halve liter bier, een andere tempo opleverde dan de groep gewend is. De Harz, het noordelijkste middelgebergte van Duitsland is van oudsher een belangrijk mijnbouwgebied. De hoogste berg is de Brocken met 1.142 meter, die tot het Nationaal Park Harz behoort. Deze berg werd door de Markeloërs beklommen. Dit alles natuurlijk niet zonder de Markelose driekleur in de rugzak. Bovenop de Brocken werd de Dorpsfeestvlag trots door de LLTC groep(Local Legend Toer Club) vastgelegd.
(meer…)

Duif landt bij Aveleijn Rohaan

Afgelopen woensdag is bij Aveleijn Rohaan aan de Goorseweg, bovenstaande duif aan komen vliegen. Wie mist deze duif of weet waar de duif thuishoort kan contact opnemen met Aveleijn Rohaan op 0547-367080.

Merkhorloge gevonden Romijnlaan (UPDATE)

Vanmorgen aan de j.C. Romijnlaan in Markelo is een herenhorloge gevonden, Daar het een merkhorloge betreft hebben we geen foto van het gevonden sieraad. De persoon die het bewuste horloge is verloren weet ongetwijfeld het merk te noemen. Reacties mogen per mail worden gestuurd aan redactie@maarkelsnieuws.nlUPDATE: Het horloge is inmiddels weer terecht bij de eigenaar.

Bart en Nicole vieren 12,5 jarig jubileum

Nicole en Bart 12,5 jaar getrouwdBart en Nicole Joosten zijn vandaag 12,5 jaar getrouwd. Namens buren en collega’s van de Kroon van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum.

Driedubbel feest Monique en Richard Scholten

Voor Monique en Richard Scholten is het deze dagen driedubbel feest. Vandaag is het stel 12 1/2 jaar getrouwd, morgen viert Monique haar vijftigste verjaardag terwijl Richard gedurende de coronaperiode die leeftijd al aantikte. Voldoende redenen dus voor een feestje. De buren van het Koekoekspleintje waar het bruidspaar woont zorgden gisteravond al voor een extra feestelijk tintje met het maken van een traditionele ereboog bij de voordeur van hun huis. Natuurlijk werd bij die gelegenheid ook al het glas geheven. Dat wordt met hun beide dochters, familie, vrienden en buren nog eens dunnetjes overgedaan bij zalencentrum De Haverkamp. Maarkelsnieuws wenst het paar nog veel gezonde jaren toe.