Overdracht buurtbewoners Elsen aan Loosboersstraat

Na flink wat weken waarin noeste arbeid is geleverd was het vandaag zover dat Arjen, Jolijn en Lars definitief verhuisden naar hun woning aan de Loosboersstraat. Na hun woning verkocht te hebben in de wijk Beusbergen werden ze een aantal maanden liefdevol opgevangen in de buurtschap Elsen bij de ouders van Jolijn. Vanmiddag werd het stel op de platte wagen met Herman van de Klompenmaker aan het stuur en begeleid door familie en buurt, naar hun nieuwe woning in de Loosboersstraat gebracht. Echter werd het nog even spannend bij het inrijden van de Loosboersstraat waar de nieuwe buurt de straat had afgesloten. Na wat onderhandelingen weliswaar op gepaste afstand én iets onder de kurk werden Arjen, Jolijn en Lars overgedragen door de buurt in Elsen en van harte welkom geheten in hun nieuwe buurt. Arjen, Jolijn en Lars de familie, de oude én de nieuwe buurt van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe woning!

Gerrit Boswinkel 50 jaar

Gerrit Boswinkel wordt zondag 24 mei 50 jaar. De buren en vrienden hebben dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en aan de Breddendijk was dit vanavond dan ook goed te zien. Namens familie, vrienden en buren feliciteren we Gerrit van harte met zijn 50e verjaardag. (meer…)

Annie en Gerrit 55 jaar getrouwd

Vandaag is het alweer 55 jar geleden dat Gerrit Neutenberg zijn Annie ophaalde uit Lochhuizen om elkaar het ja-woord te geven. Samen hebben ze jarenlang een boerderij gerund met hart en ziel. Nu genieten ze elke dag nog van elkaar en het plattelandsleven. Gerrit mag graag knutselen in de werkplaats en Annie is nog steeds druk in de tuin en mag graag legpuzzels leggen. In verband met de maatregelingen rondom het Corova-virus kunnen ze hun gedenkwaardige jubileum helaas niet vieren zoals ze dat heel graag gedaan hadden, met veel vrienden, familie en buren. Vandaar dat ze gisteravond al verrast zijn met een mooie boog van de kinderen en kleinkinderen. Nmens hen feliciteren we Gerrit en Annie van harte met hun 55 jarig huwelijksfeest en wensen we ze nog vele jaren samen.
(meer…)

André Leeftink ziet Abraham

André Leeftink (de Bungel) viert vandaag zijn 50e verjaardag. Helaas ook voor hem geen groot feest in verband met de corona maatregelen, maar dat wordt volgend jaar ingehaald. André; namens de familie, vrienden, wagenbouwers Molenbuurt en buren van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag. 

100 jaar boerderij de Hoch

Boerderij de Hoch bestaat 100 jaar. Op 20 mei 1920 kocht Jan Zandvoort een stuk grond op de Hoch aan de Winterkamperweg en stichtte er een boerderij. 100 jaar later is de boerderij nog steeds in bedrijf met inmiddels de 3e en 4e generatie Zandvoort aan het roer. De 5e generatie staat al in de startblokken. Namens de overige familieleden wensen we de familie Zandvoort nog vele mooie en gezonden jaren op de Hoch.

Zonnebril gevonden Weverskamp -update-

Aan de Weverskamp in Markelo is vanmiddag bovenstaande zonnebril en sjaal gevonden. Wie de bril en het sjaaltje herkent als haar eigendom kan contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen aan de redactie@Maarkelsnieuws.nl.
Update: de eigenaar heeft de bril en sjaal opgehaald.

Ineke Nijland 60 jaar

Vandaag viert Ineke Nijland (van De Haverkamp) haar 60e verjaardag. Door de corona-tijd zit er momenteel even geen feestje in. De buren wilden echter deze feestelijke mijlpaal niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Doordat Ineke en Dinant gisteravond niet thuis waren kon de buurt ongestoord de tuin versieren. Ineke: namens de buurt van harte gefeliciteerd met je 60e verjaardag! (meer…)

Frank van de Raadt 50 jaar

Afgelopen zondag is Frank van de Raadt 50 jaar geworden. Alhoewel de kaarten voor het feestje al gedrukt waren, kon het feest vanwege de corona maatregelen helaas niet doorgaan en is het feest naar volgend jaar doorgeschoven. Met deze mededeling dacht Frank een rustige zaterdagavond tegemoet te gaan om in alle stilte de 50 te bereiken. De kameraden dachten hier uiteraard anders over en besloten om alsnog een doek op te hangen met een Abraham met bijpassend mondkapje. Zo werd het toch nog een allesbehalve stille avond. Namens Henri, Wendy, Lisa, Elin, Michel, Linda, Jack, Alec, Billy, Tomas, Eveliene, Sterre, Gijs en Benjamin van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag.

Jonge poes Tichelweg

Aan de Tichelweg is een jong, zwart poesje gevonden. Het diertje heeft hier en daar een kaal plekje. Het katje is erg lief en aanhakelijk. Wie mist dit jonge dier? Voor informatie kunt u contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen aan redactie@maarkelsnieuws.nl