Evelyn ontmoet Sarah

Vandaag viert Evelyn Haandrikman haar vijftigste verjaardag. Ondanks dreigend onweer en de eerste druppels regen is gisteravond door familie, vrienden, collega’s en de buren de tuin versierd met spandoeken en meerdere Sarah’s. Evelyn, namens alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag! (meer…)

Mobiel met bruine kaft verloren

Voordat een mevrouw uit Markelo iets in haar auto pakte, legt ze een bos sleutels en haar mobiele telefoon in een bruine kaft op het dak van haar auto. Ze rijdt vervolgens via de Prinses Beatrixstraat en Stationsweg richting Stokkum. Echter is ze vergeten om haar sleutels en mobiel van het dak af te halen en deze is ze dus onderweg verloren. Het voorval gebeurde begin deze week en inmiddels is haar sleutelbos door oplettende en attente mensen weer boven water. Van de mobiel is echter nog geen spoor. Heeft iemand deze mobiel gevonden dan wordt u vriendelijk gevraagd om contact op te nemen met de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen aan redactie@maarkelsnieuws.nl.

Boog voor Frank en Lisanne

Frank Mulhof en Lisanne Jimmink volgen de weersvoorspellingen voor deze week waarschijnlijk op de voet. Met name de voorspellingen voor aanstaande vrijdag houdt het paar vast en zeker nauwlettend in de gaten. Vrijdag is voor hen de ‘grote’ dag en stapt het stel in het huwelijksbootje. Voor de buurt aan de Haverstraat meer dan genoeg reden om alvast een prachtige boog te plaatsen. Met een borrel en een flinke portie gezelligheid werd de boog aansluitend ‘nat gemaakt’, waarmee de buurt een oude traditie in trouw in stand houdt. Frank en Lisanne; namens de buurt alvast heel veel geluk toegewenst en geniet van jullie dag! (meer…)

Gazelle e-bike gestolen bij zwembad

Vanmiddag is er een elektrische damesfiets van het merk Gazelle ontvreemd uit de fietsenstalling van het zwembad aan de Potdijk in Markelo. De diefstal heeft plaats gevonden tussen 15.00 en 17.10 uur. De fiets is voorzien van een makkelijk afneembaar hondenmandje. Heeft u rond genoemde tijdstippen iets gezien dat in verband kan worden gebracht met de diefstal van deze dames e-bike? Neem dan contact op met de politie Hof van Twente 0900-8844 of via social media politie Hof van Twente

Gevonden voorwerp

Zaterdag is aan de rand van Markelo het bovenstaande voorwerp gevonden. Weet u van wie dit is of heeft u het voorwerp al gemist dan kunt u contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws door een mailtje te sturen klepperderk@maarkelsnieuws.nl

Ronald ziet Abraham in Markelo

Ronald Leeftink viert vandaag zijn 50e verjaardag! Voor alle vrienden, familie, Off the road club en oude buren reden genoeg om hem te verrassen. Een maand geleden, na ruim 20 jaar in Holten te hebben gewoond, is Ronald met zijn gezin Hermien, Luca en Danaé terug verhuisd naar zijn geboortedorp Markelo. Gisteravond werd de tuin op passende wijze versierd. Ronald; namens alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag!  (meer…)

Judith ontmoet Sarah op Ameland

Niets vermoedend liepen Judith, Frank en Job Leensen gisteravond Eetcafé de Boerderij in Ballum binnen om een hapje te gaan eten tijdens hun vakantie op Ameland. Compleet overdonderd was het stel toen er luidkeels werd gezongen bij binnenkomst van de horecagelegenheid door de Markelose Herensociëteit. De heren waren op initiatief van de vrouwen naar het eiland afgereisd om Judith speciaal te verrassen, op de vooravond van haar vijftigste verjaardag. Bijzonder detail is dat dit geheim ontzettend goed bewaard is gebleven. Daar waar Frank meestal wel op de hoogte is van de hoed en de rand, had ook hij deze geweldige actie van de heren niet aan zien komen. In de sfeervolle ambiance van Eetcafé de Boerderij heeft het gezelschap genoten van een heerlijke diner en elkaars gezelschap. Natuurlijk stond er ook nog een gezamenlijke strandwandeling op het programma. Judith genoot zichtbaar van deze complete verrassing en de aanwezigheid van de Herensociëteit met hun aanhang. Judith; namens de aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met deze bijzondere 50e verjaardag! (meer…)

Henk Schreurs ziet Abraham

De kameraden van Henk Schreurs plaatsten maandagavond een spandoek aan de Scholendijk in Elsen, met daarop een bijpassende tekst voor Henk. ‘Ooonze Henk’ is namelijk vandaag 50 jaar geworden. Namens de kameraden feliciteren we Henk nogmaals van harte met zijn verjaardag en wensen hem veel geluk en gezondheid.

Nancy verrast door Sarah’s

Vandaag viert Nancy Rebergen haar vijftigste verjaardag. Hierdoor was het gisteravond nogal onrustig op de Esch in Markelo. Familie, vrienden, en de buurt lieten deze unieke kans niet onbenut om Nancy eens flink te verrassen. De tuin gelegen aan de Keppels was dan ook al snel overvol waardoor werd uitgeweken naar de overkant van de straat. Sarah’s werden geplaatst maar ook een groot aantal spandoeken met passende teksten vonden hier een plekje. Nancy, namens alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag! (meer…)

Jack Russel weggelopen -update-

Aan de Postweg in Markelo is een zwarte Jack Russel met de naam Dynja weggelopen. De Jack Russel is 12 jaar oud. Heeft u de hond gezien dan kunt u contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen aan redactie@maarkelsnieuws.nl.
Update: Dynja is terug bij zijn baasje!

Klepperderk