Dorien Klein Teeselink ziet Sarah

       

Gisteravond werd Dorien Klein Teeselink al verrast door haar familie, vriendinnen en de buurt. Het huis aan de Lentfersweg werd namelijk opgesierd door een aantal Sarah’s, zowel groot als klein. Volgens aanwezigen was het een zeer geslaagde avond. Vandaag is de dag dat Dorien 50 jaar is geworden en ook dit bleef niet onopgemerkt. Alsof het gisteravond nog niet genoeg was, werd ze vanochtend nogmaals verrast. Bij OBS Stokkum werd juf Dorien op bijzondere wijze ontvangen door haar leerlingen. Iedereen was namelijk verkleed als Sarah. Ook was er een speciaal lied voorbereid en mocht de champagne niet ontbreken. Vanavond trakteren haar dochters haar op een etentje en zaterdag viert Dorien haar vijftigste verjaardag met een groot feest aan de Lentfersweg. Namens familie, vrienden, collega’s en de buurt, nogmaals gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst!  (meer…)

Pay back time voor Lisa-Lin

Ze heeft er volgens ingewijden lang naar uit gekeken en aanstaande dinsdag is het dan ook eindelijk zo ver. Lisa-Lin wordt dan 16 jaar. Lisa-Lin is altijd in voor een grapje en toen haar buurman (buum) vorig jaar ziijn 40e verjaardag vierde werd er dan ook flink uitgepakt door Lisa. Ze plaatste borden met het getal 50…… Gewaarschuwd door buum is het dan nu echt pay back time! Lisa, namens de buum van harte gefeliciteerd met je 16e verjaardag en alvast heel veel plezier toegewenst op je verjaardagsfeestje vandaag! (meer…)

Sarah gearriveerd op juiste adres

Al een paar dagen bleek er wat onduidelijkheid te bestaan over een Sarah die het spoor bijster was maar inmiddels is het opgelost. De Sarah is gearriveerd aan de Brikkenweg waar Jolanda van Coeverden gisteren haar 50e verjaardag vierde. Ook hier werden meerdere spandoeken en Sarah’s geplaatst zodat het niemand kan ontgaan waar deze kersverse Sarah zich momenteel ophoudt. Samen met familie, vriendinnen, vrienden en buren werd er volop geproost op de jarige Saar en geniet zij nog na van een heugelijke dag. Jolanda; namens alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag! (meer…)

Herbert Kuijpers ziet Abraham

Het kan u niet ontgaan wanneer u de Kooidijk oprijdt. Herbert Kuijpers viert vandaag zijn 50e verjaardag. De procesoperator van ABZ Diervoeding in Markelo zag gisteravond zijn tuin opgesierd worden met een groot aantal spandoeken. Verantwoordelijk voor deze actie waren naast zijn familie ook de buurt, vrienden en de ‘Eendagsvrinden’. Herbert; namens alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met deze heugelijke dag! (meer…)

Verdwaalde Sarah in Brook?

Een bijzondere verschijning werd vanmiddag gemeld aan het adres van de redactie van deze lokale nieuwssite. In het buitengebied van Markelo werd een Sarah op een pellet getraceerd maar onduidelijk is nog waar deze bijzondere verschijning, haar eindstation zal gaan vinden. 

Marjan Noteboom ziet Sarah

Het was goed te zien aan de Loosboersstraat dat Marjan Noteboom 50 jaar is geworden. Waar ze normaal gesproken de touwtjes liever zelf in haar handen houdt, lukte haar dat dit weekend niet. Hoewel ze vandaag jarig is, vierde ze gisteravond al een feestje samen met familie, vrienden en buren. Hierdoor waren vrienden en buren genoodzaakt om op vrijdagavond de tuin te voorzien van een aantal Sarah’s en spandoeken. Gistermiddag stond er een verrassing op het programma. Waar de fotojournalist van deze nieuwssite dacht te moeten helpen bij een fotoshoot werd ze verrast met een rijles in een vrachtwagencombinatie bij Verkeersschool Relker. Marjan, mede namens je familie, vrienden, buren en natuurlijk ook het team achter deze nieuwssite van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag. (meer…)

Joep geboren!

Net voor de jaarwisseling zijn Henry en Anouk Meutstege de trotse ouders geworden van Joep. Door familie, vrienden en de buurt van de Rijssenseweg werd de tuin van Henry en Anouk volop versierd om de kleine spruit op een passende manier welkom te heten. Anouk en Henry; namens alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Joep. (meer…)

Kat aan komen lopen Rijssenseweg

Aan de Rijssenseweg is een rode poes aan komen lopen. Het beestje is lief en erg aanhankelijk en ziet er  goed verzorgd uit. Wie weet waar deze poes thuis hoort? Reacties kunt u sturen aan de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen aan klepperderk@maarkelsnieuws.nl .

Gerard en Jessica 12,5 jaar getrouwd

In de Tolbuurt staat een boog met daarnaast een tekst en foto’s voor het huis van Gerard en Jessica Berendsen. Vandaag zijn ze 12,5 jaar gelukkig getrouwd en dat werd natuurlijk gevierd samen met Sem en Liz. Gisteravond werd bij De Poppe het feest gevierd samen met familie, vrienden en de naaste buren. Vandaag kunnen Gerard en Jessica samen met een kinderen rustig nagenieten van de festiviteiten.

Arno Dokter ontmoet Abraham

Met een tuin vol bijzondere versierselen en bijbehorende spandoeken wisten familie en vrienden Arno Dokter donderdagavond te verrassen. Gisteren vierde hij zijn 50e verjaardag bij De Haverkamp met familie en vrienden. Arno; namens Desiree, kinderen, familie en vrienden nogmaals van harte gefeliciteerd met de heugelijke leeftijd van 50 jaar en nog vele gezonde en gelukkige jaren gewenst.