Gea Worsink ziet Sarah

Het is morgen 50 jaar geleden dat Gea Worsink werd geboren in de Achterhoek. Ze woont sinds enkele jaren met Herman Schut op de boerderij in Almelo. Namens de broers en zussen van De Plech feliciteren we Gea alvast met haar 50e verjaardag. (meer…)

Lisa Broekman 25 jaar

Lisa Broekman is vandaag 25 jaar geworden. Dit werd gisteravond al gevierd met familie en vriendinnen. Uiteraard werd de Rijssenseweg dan ook flink opgesierd met een aantal mooie spandoeken. Namens vriendinnen en familie nog van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst!

Fiets kwijt?

Een opvallende verschijning en nou niet direct een plek om je fiets te stallen. Wie is deze fiets kwijt? De fiets is aangetroffen op het Beukenlaantje.

Oorhanger gevonden

Afgelopen week werd deze gouden/goudkleurige oorhanger gevonden op het trottoir op de hoek van de Prinses Beatrixstraat – Goorseweg. Mocht de eigenaar zijn oorbel herkennen dan kan contact worden opgenomen met de redactie van Maarkelsnieuws.

Dini Schut buurt ‘uitgeveegd’

Door de noabers van het Smitjan is Dini Schut vanmiddag symbolisch de buurt uitgeveegd. Na ruim 25 jaar op het Smitjan te hebben gewoond verhuist Dini naar de Noordachtereschweg. De buurt zal Dini en haar betrokkenheid bij alles en iedereen gaan missen en wenst haar alle goed en veel woonplezier op haar nieuwe plek aan de Noordachtereschweg. (meer…)

Markeloërs zetten spandoek in Denemarken

Frank Hargeerds is afgelopen week 40 jaar geworden. Voor zijn kameradengroep natuurlijk reden genoeg om een spandoek in zijn tuin te willen zetten, en óók wanneer dat dan toevallig in Denemarken is. Met spandoek en versierselen reisde de groep dit weekend af naar Denemarken om de 40e verjaardag van Frank eens even goed te vieren. Naast de kameradengroep kreeg het Markelose gezin dat vorig jaar maart emigreerde naar Denemarken natuurlijk nog meer bezoek uit Nederland. Voor de mensen die binnenkort afreizen naar de familie Hargeerds is het vinden van het juiste adres bijna een peulenschilletje want Frank kreeg een prachtig bedrijfsbord van Markelose hand cadeau. Frank; namens de kameradengroep nogmaals van harte gefeliciteerd met je 40e verjaardag! (meer…)

Tim Oonk 25 jaar

Tim Oonk is vandaag 25 jaar geworden. Dit werd gisteravond al met familie en vrienden gevierd. Natuurlijk was er voor Tim ook een spandoek om dit heugelijke feit onder de aandacht te brengen. Tim namens je vrienden nog van harte gefeliciteerd!

Dave Assink 25 jaar

Wie dacht dat de Markelose brandweer vandaag een oefening hield in de Koekoek kwam bedrogen uit. Ondanks dat het korps wel enigszins had uitgepakt was er van een oefening geen sprake. De versierselen werden geplaatst door het Markelose korps om Dave Assink te attenderen op zijn 25e verjaardag. Dave; namens het hele korps nogmaals van harte gefeliciteerd met je 25e verjaardag!

Autosleutels Roosdomsweg gevonden

Afgelopen maandag zijn er autosleutels gevonden aan de Roosdomsweg in Markelo. Weet u van wie deze sleutels zijn dan kunt u contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen aan redactie@maarkelsnieuws.nl.

Raymond Bakker 50 jaar

Het was donderdagavond druk aan de Burgemeester de Meesterlaan in Markelo. Gisteren is Raymond Bakker 50 jaar geworden. Familie, buren, vrienden en FC Twente/Oktoberfest hebben van alles in de tuin geplaatst. Vrijdag werd deze mijlpaal gevierd met een geweldig feest bij Dieka van de Kruusweg. Raymond bij deze nogmaals gefeliciteerd. (meer…)