Drie paarden losgebroken -update-

De twee paarden die vanmorgen in de vroege ochtenduren zijn opgevangen zijn inmiddels terug bij de eigenaar. Echter mist hij nu nog drie paarden, die waarschijnlijk vannacht ook zijn losgebroken.  Heeft u loslopende paarden gezien of weet u waar deze paarden op dit moment zijn, neemt u dan contact op met de redactie van maarkelsnieuws door een mail te sturen aan redactie@maarkelsnieuws.nl. (meer…)

Loslopende paarden opgevangen -update-

In de vroege ochtenduren zijn vanmorgen twee loslopende paarden in de buurt van de Slagendijk in Markelo opgevangen. Het gaat om een lichte en een donker paard waarvan er een beslagen is. De paarden zijn door de vinder opgevangen en staan inmiddels op stal. Weet u van wie deze paarden zijn dan kunt u contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen aan redactie@maarkelsnieuws.nlUpdate 8.03 uur: De eigenaar van de pony’s heeft zich gemeld.

Barbara ziet Sarah

Barbara Visschedijk viert vandaag haar 50e verjaardag. Familieleden en de buurt hebben de tuin  aan de  Koenderinksweg in Markelo gisteravond dan ook op passende wijze versierd. Met Sarah’s en spandoeken kan het je dan ook niet ontgaan dat Barbara ‘Sarah heeft gezien’. Barbara; namens alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal.

Wendy Kempers 40 jaar

De buren van de Scheppel op De Esch hebben gisteravond hun buurvrouw Wendy Kempers verrast. Wendy viert vandaag haar 40e verjaardag en werd daar op gepaste wijze op geattendeerd door de buurtjes. Wendy; namens de buren nogmaals van harte gefeliciteerd en nog vele jaren toegewenst.

Jonge kat ontsnapt -update-

Dit jonge katje heet Mia en is nog maar een half jaartje oud. Ze is ontsnapt vanaf de Stationsweg in Markelo, maar is nog nooit buiten geweest. Heeft iemand haar gezien? Graag een reactie naar redactie@maarkelsnieuws.nl.
Update: Mia is weer thuis.

Verkeerde blauwe jas aan kapstok?

Wie heeft er op dinsdagochtend 7 januari 2020 per ongeluk een donkerblauwe blauwe jas, merk Gant, van de kapstok meegenomen uit  Gezondheidscentrum ‘Het Stroaten’?  Als u zich meldt bij de redactie van Maarkelsnieuws, brengen we u graag in contact met de rechtmatige eigenaar.

Erwin Wes ziet Abraham

Erwin Wes is vandaag 50 jaar geworden. Gisteravond was het in de tuin bij de Wildschut in Stokkum dan ook een gezellige drukte waar Erwin werd verrast met de nodige spandoeken, poppen en vuurwerk. Mede namens de vrienden, buren en familie feliciteren we Erwin hierbij van harte met zijn 50e verjaardag.

Ludieke actie verrast Noltus tweeling

Matthijs en Thomas Noltus vieren vandaag hun 21e verjaardag en hoewel ze beiden in Dronten studeren is de tweeling nog zeer frequent in Markelo te vinden. Voor de kameraden was de 21e verjaardag van deze tweeling reden te meer om een ludieke actie op touw te zetten. Zelfs werd er nagedacht over de programmering van de Martinuskerk waardoor besloten werd om Matthijs en Thomas op zaterdagavond te verrassen. Een oplegger van transportbedrijf Pultrum werd voorgereden waarop een meterslang spandoek de verjaardagsboodschap van de kameraden goed zichtbaar werd gepresenteerd. Matthijs en Thomas; namens de familie en de kameraden nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie 21e verjaardag! (meer…)

Harry en Ineke 12,5 jaar getrouwd

Harry en Ineke Morsink zijn vandaag 12,5 jaar getrouwd. Door de buren is geheel volgens traditie een boog gemaakt. Vanwege de kerst is de boog extra versierd met kerstballen en verlichting. Namens de buren feliciteren we Harry en Ineke van harte met hun koperen huwelijk.

Klepperderk