Rhodesian Ridgeback ontsnapt -update-

Vanmorgen is op de Herikerberg in de buurt van Zorgboerderij Rohaan een Rhodesian Ridgeback ontsnapt. Deze roodbruine hond valt op door zijn ‘pronkrug’, een band op zijn rug waar de haren in tegenovergestelde richting groeien. Heeft u Rana gezien of weet u waar de hond is, neem dan contact op met de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen redactie@maarkelsnieuws.nl. Update 10.51 uur: Inmiddels is Rana weer veilig thuis!

Rogier Bokkinga 50 jaar

Rogier Bokkinga is 50 jaar geworden. Door de coronacrisis leven we nu in andere omstandigheden en hopen weer andere tijden te beleven. Namens de familie willen we Rogier bij deze feliciteren en nog vele goede jaren toewensen.

Zilveren bruidspaar Vreeman

Wim en Ina Vreeman zijn vandaag 25 jaar getrouwd. Heel graag hadden zij deze dag willen vieren met familie, buurt en vrienden. Helaas laat de huidige situatie in Nederland dit even niet toe. Om dit feestelijke moment niet zomaar voorbij te laten gaan, heeft de buurt toch een grote bos met rozen gebracht in plaats van een traditionele boog. Wim en Ina; namens de buurt ook via deze weg van harte gefeliciteerd met jullie 25-jarig huwelijk!

Erna Bakker heeft Sara gezien

Erna Bakker vierde op 14 maart haar 50e verjaardag. Donderdagavond was het druk aan de Burgemeester de Meesterlaan in Markelo. Familie, buren, vrienden en de vrienden rondom het Oktoberfeest hebben van alles in de tuin geplaatst. Afgelopen vrijdag werd een geweldig feest gevierd bij Dieka van de Kruusweg. Erna; namens alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag.  (meer…)

Iris Hargeerds 18 jaar

Gisteravond was het erg onrustig aan de Larenseweg. Iris Hargeerds viert vandaag namelijk haar 18e verjaardag. Reden voor haar vriendinnen om gisteravond een spandoek met passende tekst te plaatsen in de tuin, onder de rook van de televisietoren. Zaterdagavond proosten ze vast en zeker nog een keertje samen, maar voor nu willen de vriendinnen Jennifer, Julliet, Sanne, Elke, Anique, Meike, Kirsten, Lisa en Alysaa, hun vriendin Iris via deze weg nogmaals van harte feliciteren met haar 18e verjaardag!
(meer…)

Bril in de Koemweg gevonden

In de goot van de Koemweg ter hoogte van de huisnummers 19 – 21 in Markelo is een titanium bril gevonden. De bril is van het merk Rodenstock. Weet u wie de bril is verloren dan kunt u contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws

Riny Bleumink 50 jaar

De club van 50-jarigen is weer uitgebreid. Vandaag viert Riny Bleumink namelijk haar 50e verjaardag. Het erf aan de Voordesdijk werd daarom gisteravond door familie, vrienden en de buurt passend versierd met Sarah’s, sokken en spandoeken. Die inspanning werd beloond waarna er ook al getoost werd op jarige Sarah. Riny; namens alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag! (meer…)

Ja-woord Leon en Stefanie

Leon Zomer en Stefanie de Winter geven elkaar vandaag het ja-woord. Het is dan ook de hele week al feest aan De Hiele in Markelo. De buurt startte afgelopen maandagavond met het zetten van de boog voor de voordeur van het bruidspaar. Dat ging natuurlijk geheel volgens traditie en na het keuren kon dan ook het ‘nat maken van de boog’ niet uitblijven. De vele neerslag die op dat moment werd voorspeld, deed de buurt besluiten om in de boog nog niet al te veel witte rozen te plaatsen. Dat moment werd uitgesteld tot gisteravond waarna een tweede keuring niet achterwege bleef natuurlijk. Vandaag en ook morgen wordt het huwelijk van Leon en Stefanie uitgebreid gevierd. Leon en Stefanie; namens de buurt van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en heel veel geluk toegewenst samen met jullie kids. (meer…)

Klepperderk