Traditioneel welkom voor Berjan en Annelien

Berjan en Annelien Morsink zijn vanmiddag samen met hun kinderen Vigo en Sara op traditioneel wijze welkom geheten door de buurt van hun nieuwe woning aan de Stationsstraat. Onder het genot van een borrel, en het doorknippen van het lint en een luid hoera konden ze hun woning weer betreden. De buurt wenst Berjan, Annelien, Vigo en Sara veel geluk en woonplezier in hun prachtige nieuwe woning. (meer…)

Gert Jan ter Hofte 40 jaar

Gert Jan ter Hofte is vandaag 40 geworden. Vrienden van Gert Jan lieten dit niet ongemerkt voorbijgaan en hebben gisteravond iets in de tuin van hem geplaatst. Namens de vrienden feliciteren we Gert Jan hierbij nogmaals van harte.

Halve Abraham Roy Mulderij

Vrijdag 1 november werd Roy Mulderij 25. Kameraden en vriendin lieten dit niet ongemerkt voorbijgaand en plaatsen donderdagavond een gevatte tekst geïllustreerd met grappige fotomomentjes. De familie verraste Roy met een grote halve Abraham in de tuin. Er werden er een aantal op gedronken, wat vrijdag nog eens werd overgedaan met een feestje bij De Tasca. Roy kreeg volgens traditie van zijn kameraden geen envelop met inhoud. Het werd een wasmachine met een trommel vol beton, zodat hij zaterdag nog even kon nagenieten. Namens kameraden en familie wensen we Roy nogmaals met zijn 25e verjaardag. (meer…)

Boog voor Bak oe ‘n ei

Bak oe ‘n ei bestond dit weekend 12,5 jaar. Het koperen jubileum werd volop gevierd in Elsen op de ‘oale stee’. De buurt zorgde voor een boog voor de jubilerende piratenformatie. Namens Bak oe ‘n ei wordt de buurt bedankt voor de boog en het feest.

Jeanette Morsink 50 jaar

Vandaag is Jeanette Morsink-Reef 50 jaar geworden. De eerste spandoeken van de familie hingen gisteravond al vroeg op de avond bij de woning aan De Delle. Later op de avond volgde nog vele andere spandoeken van de buurt, vriendinnen en kameraden. Mede namens hen feliciteren we Jeanette van harte met haar verjaardag.

Wie heeft Beau gezien? -update-

Vanavond rond 18.30 uur is Beau weggelopen vanaf de Rijssenseweg nadat ze schrok van vuurwerk. Ze is richting De Esch gelopen maar kan nu natuurlijk veel verder zijn. Wie weet waar Beau is of heeft haar gezien? Reacties zijn heel erg welkom op redactie@maarkelsnieuws.nl.
Update 2 november 2019: Goed nieuws! Beau is levend teruggevonden aan de Slagendijk. 

Airedale terriër vermist – update –

Wie heeft deze airedale terriër reu (linker hond op de bovenstaande foto) gezien? De hond is weggelopen vanaf een adres aan de Kooidijk in Markelo en luistert naar de naam Birre. Wanneer u weet waar de hond is of hem hebt gezien kunt u contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws via redactie@maarkelsnieuws.nl. (meer…)

Sleutel en tasje verloren

In onze redactiemailbox kwamen deze week meerdere meldingen van verloren voorwerpen binnen. Zo is iemand donderdagavond haar tasje met daarin een oude telefoon, pepermuntjes en wat los geld kwijtgeraakt tussen de Oude Rijssenseweg en de Tolweg. Daarnaast is er iemand een autosleutel kwijtgeraakt ter hoogte van de pinbox van in de Grotestraat. Mocht iemand deze voorwerpen hebben gevonden, dan vernemen we dat graag via klepperderk@maarkelsnieuws.nl.

Gert en Heidi Borghuis 25 jaar getrouwd

Vandaag is het 25 jaar geleden dat Gert en Heidi Borghuis in het huwelijksbootje stapten. Door de buren is afgelopen zaterdag al een boog met zilveren rozen geplaatst. Binnenkort volgt een feest om het 25-jarig huwelijk te vieren. Namens de kinderen feliciteren we het zilveren paar hierbij van harte.