18e Jaargang | maandag 17 juni 2024

Vroege Vaderdag KBKK

Morgen is het Vaderdag. De dag voor Vaderdag vieren de heren van de KBKK hun eigen Vaderdag. De vaders en leasevaders werden door de vriendengroep meegenomen naar de Seinenweg voor een kop koffie. Na de koffie werden de bierfietsen bestegen voor een route richting een rustpunt voor een broodje gehaktbal. De heren sloten de dag af met een BBQ. (meer…)

Lees meer

Arent Jan en Janny Krijgsman 60 jaar getrouwd

Wethouder Harry Scholten ging vanmorgen op bezoek bij het gouden bruidspaar Arent Jan en Janny Krijgsman aan de Larenseweg in Markelo om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijksjubileum. In het bijzijn van de kinderen haalden ze onder het genot van koffie en taart herinneringen op aan de afgelopen 60 jaar. "De tijd is echt voorbijgevlogen", vertelt Janny. Zestig jaar geleden was het 30 graden en werd er een dag na hun bruiloft alweer gehooid op het weiland naast de boerderij. De tijd was heel anders maar beiden kijken terug op een mooie periode. Janny en Arent Jan kregen een dochter en een zoon en inmiddels hebben ze vijf kleinkinderen en ook vijf achterkleinkinderen. "Die kleintjes zijn prachtig, daar genieten we echt van. We vinden het fijn als ze komen, de deur staat altijd open voor ze", vertelt Janny. "Het is hier meestal wel de zoete inval", voegt zoon Arjan lachend toe waarop Arent Jan instemmend knikt. (meer…)

Lees meer

Danielle verrast met stoel uit De Hoeve

Danielle Nijmeijer viert vandaag haar 40e verjaardag. Voor het Combineteam Hoesstee was dat de trigger om gisteravond vanuit De Hoeve naar Markelo te rijden om daar in de tuin van Danielle een speciale stoel te plaatsen. Met wat versieringen en een spandoek met toepasselijke tekst werd de tuin in een mum van tijd voorzien van een feestelijk tintje. Danielle: namens Combine Hoesstee maar ook namens de familie nogmaals van harte gefeliciteerd met deze feestelijke mijlpaal en maak er nog een gezellige van met elkaar. 

Lees meer

Adriaan Nijland 60 jaar

Adriaan Nijland is afgelopen vrijdag 31 mei 60 jaar geworden. Door zijn fietsvrienden is een pop in de tuin gezet. Vandaag wordt de verjaardag onder het genot van een borrel gevierd. Namens deze Oluupnboys feliciteren we Adriaan met zijn verjaardag.

Lees meer

Wim Heijenk heeft Abraham gezien

Vandaag is een bijzondere dag voor Wim Heijenk! Hij heeft de mijlpaal van 50 jaar bereikt en daarmee Abraham gezien. Gisteravond werd deze feestelijke gebeurtenis al goed gevierd met familie, vrienden en buren die een spandoek kwamen ophangen. Wim; namens familie, vrienden en buurt nogmaals van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag! Zij wensen je nog vele gelukkige jaren toe. (meer…)

Lees meer

Labradoodle aankomen lopen op redactie -UPDATE-

Even na 11 uur vanmorgen kwam deze zwart-witte middelgrote Labradoodle (of Spaanse Waterhond) de redactie van Maarkelsnieuws binnenlopen. Zij is wel gechipt maar niet geregistreerd, we hebben dus geen idee wie het baasje is van dit rustige teefje. Wie weet van wie deze lieve hond is of kent de eigenaar persoonlijk? Neem contact op met de redactie van Maarkelsnieuws zodat het teefje weer snel naar zijn eigen mandje kan. We zijn bereikbaar op 06-50602431 of stuur een mail naar redactie@maarkelsnieuws.nl. De eigenaar heeft zich inmiddels gemeld.

Lees meer

Bert en Marieke Nijland 25 jaar getrouwd

Het is vandaag 25 jaar geleden dat Bert en Marieke Nijland zijn getrouwd. Gisteravond werd er door de buren een boog gemaakt en deze moest natuurlijk 'nat' gemaakt worden met een borrel. Namens de buren feliciteren we Bert en Marieke met het zilveren huwelijksjubileum en wensen Bert en Marieke nog vele gelukkige jaren samen. (meer…)

Lees meer

Fietssleutel gevonden

Vandaag is deze fietssleutel gevonden aan de Herikeresweg ter hoogte van de laatste slagboom bij Buitencentrum Hessenheem. De sleutel is afgegeven bij de receptie van het vakantiepark. 

Lees meer
 
Het weer in Markelo