Kater James weggelopen

Sinds gisteravond is de zwart-wit-grijze Europese Korthaar James ontsnapt vanaf camping De Poppe in Markelo. James is te herkennen aan vrij veel wit aan de voorkant en is een bang mannetje waardoor hij lastig te lokken is. Hij is gechipt. Heeft u James gezien of weet u waar de kater rondloopt, meldt dit dan bij de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen of te bellen met 06-50602431. 
(meer…)

Juliette ontmoet Sarah

Vandaag is Juliette van der Veen Meerstadt 50 jaar geworden. Gisteravond heeft de buurt een Sarah aan de Stokkumerweg (Bij de Kleine Weerd) geplaatst. Onder het genot van een hapje en een drankje werd alvast geproost op de verjaardag van Juliette. Juliette, namens alle aanwezigen uit de buurt nogmaals gefeliciteerd. (meer…)

Marc Leeftink ziet Abraham

Vandaag op 2e Pinksterdag is Marc Leeftink 50 jaar geworden. Deze actieve en sportieve Abraham werd daarom flink in het zonnetje gezet. Zodanig zelfs dat zijn eigen tuin en oprit niet voldoende waren om alle versierselen te plaatsen. Dit werd overigens op creatieve wijze opgelost. De buurt, mannen van de LLTC, kameraden, Sportclub Markelo, familie en Marieke en Jurre hadden flink uitgepakt om Marc in de picture te zetten. Het blijft ongetwijfeld deze avond nog lang onrustig aan de Nachtegaallaan in Markelo. Marc namens alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd. (meer…)

Rikie en Hendrik Zendman 50 jaar getrouwd

Op 30 mei zijn Rikie en Hendrik Zendman 50 jaar getrouwd. Dat wordt een paar dagen later gevierd bij de Poppe voor familie, vrienden en de buurt. De buren hebben zaterdagavond al een begin gemaakt met het feest door het plaatsen van een boog bij hun woning aan de Lichtmissenweg. Nadat het resultaat door Hendrik en Rikie was goedgekeurd kwamen hapjes en drankjes op tafel en bleef het nog lang gezellig. (meer…)

Anke ten Kampe met pensioen

Anke ten Kampe gaat na 45 jaar gewerkt te hebben als fysiotherapeut in ’n Veernhof met pensioen. Anke heeft in de afgelopen 45 jaar bij zowel bij Fysiotherapie Markelo als bij woonzorgcentrum Anholtskamp veel mensen weer ‘op de been’ geholpen.

Harm en Janny Linde 50 jaar getrouwd

Het is vandaag exact 50 jaar geleden dat Harm en Janny Linde elkaar het ja-woord hebben gegeven. De Molenbuurt wist het gouden bruidspaar gisteravond te verrassen met een mooie Maarkelse traditie. De buurt haalde groen, maakte prachtige rozen en zo halverwege de avond werd hiermee de boog voor de woning van het bruidspaar geplaatst. Volgens goed gebruik moest de boog goed gekeurd worden voordat deze nat gemaakt kon worden. Het resulteerde al met al in een gezellige avond voor het gouden bruidspaar, familie en de buurt. Op korte termijn krijgt dit geslaagde voorproefje een vervolg bij De Haverkamp. Harm en Janny; namens de kinderen, kleinkinderen en de buurt nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie 50-jarig huwelijk. (meer…)

Zwarte Alpina meisjesfiets verdwenen

Op het schoolplein van Kindcentrum Markelo zag een Markelo’s meisje haar fiets voor het laatst. Een zwarte Alpina meisjesfiets met een paars motief op de kettingkast. De fiets lijkt te zijn ‘geleend’ maar het meisje wil natuurlijk haar fiets graag terug hebben. Wie heeft deze Alpina meisjesfiets met leren zadel en handvaten gezien of weet waar de fiets nu is? Neem contact op met de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen naar redactie@maarkelsnieuws.nl

René en Bernadieke getrouwd

Afgelopen zondag is de boog al geplaatst, maar vandaag is het feest! Namens de buren 8+1 wensen we René en Bernadieke en natuurlijk Siem, Mees en Liv een fantastisch mooie trouwdag en veel geluk voor de toekomst! Vandaag proosten de buren samen op jullie!