Nog meer activiteiten tijdens Dorpsfeestweekend

Na Grandcafé De Kroon, Zalencentrum De Haverkamp, Feestlocatie de Poppe en Herberg de Pot biedt ook Bistro de Tasca een volledig programma aan tijdens het laatste volle weekend van augustus. “Met de band Baby Blue op de zondag heeft ook de Tasca nu een volledig en compleet programma, om haar gasten te laten genieten van een klein Maarkelsfeestje. Samen met Weernink Tenten uit Haaksbergen hebben wij een mooie setup op ons terras kunnen realiseren met deels tenten en deels openair, zodat eenieder kan zitten op 1,5 meter afstand en optimaal kan genieten van de optredende bands in het Dorpsfeestweekend”, vertelt Jan Willem Lammertink. Tickets voor de verschillende programma onderdelen bij de Markelose horeca kunnen vooraf online worden besteld. 

Het is normaliter een weekend waar menige Markeloër al maanden naar uit kijkt en buurten druk bouwen aan hun optochtwagens. Ook hier zorgt corona voor een ander verloop van  het Dorpsfeestweekend in ons machtig mooie Markelo. Een deel van de Markelose horeca springt hierop in en hebben een programma opgesteld voor het gehele weekend. Voor het Frühshoppen op de zondagmorgen is er een aangepast programma in de Markelose horeca. Het kinderprogramma op de zaterdagmorgen wordt georganiseerd voor kinderen tot 9 jaar in Openluchttheater de Kösterskoele.