Dini Vruwink vertelt haar verhaal

Aankomende woensdagavond van 19.30 tot 20.00 uur wordt de derde editie gehouden van ‘Even op adem komen in de kerk bij muziek en een goed verhaal’. Voor de eerste editie tekende dominee Deodaat van der Boon, die afgelopen woensdag de microfoon doorgaf aan de columnisten van Maarkelsnieuws, Johan Vruwink en Christiaan Mensink. Woensdag 15 juli zal Dini Vruwink-Senkeldam haar verhaal vertellen. Dini is bij nagenoeg alle Markeloërs bekend door haar bedrijf, Uitvaartonderneming Vruwink. Meer dan twintig jaar geleden startte haar man Henk met Uitvaartonderneming Vruwink, dat zij na een ‘mokerslag’ in haar leven vol passie heeft voortgezet. Naast het verhaal kunt u luisteren naar persoonlijk gekozen muziek van Dini.

De kerk probeert een zo gevarieerd mogelijk programma aan te bieden op de woensdagavonden in de zomerperiode. Een stukje ontspanning in de Martinuskerk, waar alle Markeloërs en niet-Markeloërs van harte welkom zijn. Reserveren is gewenst, maar zeker niet verplicht.