Op adem komen in de Martinuskerk

Een handjevol mensen in maar ook zelfs woonachtig buiten Markelo hebben vanavond in de kerk genoten van live muziek en een goed verhaal. De muziek werd gespeeld door Gerrolt Droogsma op het haubtorgel van de Martinuskerk. Voor het verhaal tekende dominee Deodaat van der Boon, die daarmee de aftrap deed van een aantal speciale momenten. Momenten waarbij het de bedoeling is om even op adem te komen in de kerk. Het idee voor deze wekelijkse bijeenkomsten op woensdagavond van 19.30 tot 20.00 uur is ontstaan door de beperkingen die momenteel gelden voor samenkomsten. De jaarlijks Open Kerkdagen kunnen hierdoor geen doorgang vinden waardoor het initiatief ontstond om tijdens de zomermaanden elke woensdagavond een kort moment in de kerk te organiseren met muziek en een goed verhaal. Voor volgende week zijn Johan Vruwink en Christiaan Mensink benaderd en zullen ook zij hun verhaal versterken met live muziek.