Columnisten Maarkelsnieuws met voordracht in de kerk

Onder de noemer ‘even op adem komen in de kerk bij muziek en een goed verhaal’ verzorgen de columnisten van Maarkelsnieuws, Johan Vruwink en Christiaan Mensink woensdag 8 juli de voordrachten. Jan en Giny Wessels tekenen voor de muziek. Tussen 19.30 en 20.00 uur kunt u komen ‘buurten’ en genieten van een zo gevarieerd mogelijk programma. Deze speciale avonden zorgen voor een stukje ontspanning in de Martinuskerk waar alle Markeloërs en niet-Markeloërs van harte welkom zijn. Reserveren is gewenst, maar zeker niet verplicht. Het mobiele nummer om een plaats in de kerk te reserveren is: 06 – 57 51 11 69. Uiteraard worden ook hier de maatregelen rondom de corona nauwlettend nageleefd.

Dominee Deodaat van der Boon beet afgelopen woensdag de spits af in de serie geplande voordrachten op de woensdagavonden in deze zomerperiode. Door de corona maatregelen is de organisatie van de jaarlijkse Open Kerkdagen niet mogelijk. Met de ‘even op adem komen in de kerk bij muziek en een goed verhaal’ is opnieuw een creatieve en vernieuwende weg ingeslagen door de kerk.

Wilt u liever (nog) niet naar de kerk komen? Dan kunt u de kerkdienst live meekijken op https://kerkdienstgemist.nl/stations/181-Protestantse-Gemeente-Markelo. Hier kunt u tevens gemiste diensten/woensdagavondactiviteiten terugkijken.