Voorpremière Andere Tijden Sport in Nijverdal

Op 31 maart 2019 gaat de aflevering van Andere Tijden Sport over Gerrit Wolsink, waarvoor afgelopen najaar opnames zijn gemaakt op het circuit De Herikerberg. In samenwerking met Andere Tijden Sport is er dinsdagavond 26 maart in het Nijverdalse theater ZININ een voorpremière te zien van deze documentaire. Samen met Gerrit Wolsink, Bennie Jolink en de crew van Andere Tijden Sport kunnen de aanwezigen kijken naar de aflevering over de Vliegende Tandarts, die in de jaren zeventig eigenlijk Nederlands eerste wereldkampioen had moeten zijn.

Na het vertonen van de documentaire is er gelegenheid om vragen te stellen. Het theater in Nijverdal zal voor de gelegenheid worden aangekleed met archiefmateriaal van de Vliegende Tandarts van met name zijn wedstrijden op de Herikerberg in Markelo. Vanuit Markelo gaat er 26 maart een grote groep motorcrossliefhebbers richting Nijverdal. Om de documentaire bij te wonen kunnen kaarten voor 10 euro gereserveerd worden bij ZININ.