Markelo 31 maart in Andere Tijden Sport

Eind vorig jaar werden er op het motorcrosscircuit op de Herikerberg opnames gemaakt voor een aflevering van Andere Tijden Sport. Deze aflevering die gaat over de sexy jaren van de motorcross waarin één van de beroemdste motorcrossers van Nederland – Gerrit Wolsink – centraal staat. Het wereldkampioenschap van Jeffrey Herlings was voor de redactie van het programma aanleiding om ruim 40 jaar terug in de tijd te gaan naar het moment waarop Gerrit Wolsink in 1976 op het punt stond om als eerste Nederlandse wereldkampioen motorcross de geschiedenisboeken in te gaan. In die jaren was Gerrit Wolsink ongekend populair en stond model voor de film Spetters, waarvan enkele scenes op de Herikerberg zijn opgenomen en de superhit Oerend Hard van Normaal. Motorcrossfanaat en Normaalzanger Bennie Jolink was in december ook aanwezig bij de opnames.