Team achter nieuwssite op sterkte

Het tijdstip om gezamenlijk een nieuwjaarsborrel te gaan drinken is misschien niet helemaal een juiste keuze in de maand februari, maar het feit dat het hele team achter deze lokale nieuwssite aanwezig kon zijn maakte het goed verdedigbaar. Een juist moment ook omdat we net op de valreep onze redactie weer op volledige sterkte hebben kunnen brengen met de komst van Michelle Endeman. Na het besluit van een aantal redactieleden vorig jaar om te stoppen met hun bijdrage aan de website, bleek de komst van Kim in de maand september en de toezegging van Rutger in december op het juiste moment te komen. “Met deze jonge aanwas van maar liefst drie nieuwe redactieleden kunnen we de berichten op Maarkelsnieuws beter verdelen en dat komt ook zeker ten goede aan het nieuws dat we elke dag zo goed mogelijk willen brengen”, vertelt Rick Morsink. Naast de vijf redactieleden en de acquisitie maken ook de columnisten en de fotografen een belangrijk onderdeel uit van het team achter Maarkelsnieuws.

Zo werd gisteravond bij ‘t Wapen van Markelo op passende wijze afscheid genomen van Willian Potman, die eind juni 2016 de pen overnam van Joke Kottelenberg. Met zijn eerste column over ‘Vakantietijd‘ werd hij een van de vaste gezichten in de rubriek onsProat. Op zijn beurt heeft hij in januari het stokje overgedragen aan Renske Landeweerd, die enthousiast reageerde op de oproep van Willian in zijn column ‘OK DET NOG‘ met het schrijven van de column Bij twijfel wél doen!

Zogezegd met een goed verzorgde nieuwjaarsborrel werd afscheid genomen en gelijkertijd nieuwe aanwas een fijne tijd toegewenst binnen het team achter deze lokale nieuwssite die op Koninginnedag 30 april 2007 werd gelanceerd. Sinds januari 2015 is deze lokale nieuwssite ondergebracht in de stichting Maarkelsnieuws.