MTB Noabertocht 2023

In de laatste dagen van 2022 heeft de overdracht plaatsgevonden van de organisatie van de jaarlijkse MTB Noabertocht. Bij Herberg De Pot werd op officiële wijze de organisatie overgedragen van ‘Clubje Hénig An’ onder voorzitterschap van Bert Greven aan de ‘Kamereu’. In de vorm van een fles Jägermeister was deze overdracht een feit. De huidige organisatie laat weten dat zaterdag 15 april 2023 de nieuwe datum is voor dit prachtige spektakel. De inschrijving voor deze MTB Noabertocht verloopt via noabertocht@gmail.com. Meld je aan onder vermelding van voornaam, achternaam, woonplaats, mailadres en telefoonnummer. Daarnaast wil de organisatie ook graag weten welke route je denkt te gaan fietsen. Ca. 40 of 25 km. Geef daarbij ook aan of je in een normale of snelle groep wilt. Inschrijven kan tot 31 maart.

Met deze groep wordt de tocht vervolgens gefietst. De deelnemers moeten alleen 18 jaar of ouder zijn en het dragen van een helm tijdens de tocht is verplicht. De Noabertocht is een ieder jaar terugkerende tocht die speciaal wordt uitgezet door en voor inwoners uit Markelo.
De kosten van deelname aan de Noabertocht door Markelo en buitengebied bedragen 30 euro per persoon. De ‘Kamereu’ hopen op een goede opkomst en zijn enthousiast bezig om een spectaculaire route uit te stippelen in en rondom Markelo.