Noabertocht 2022

Het heeft even geduurd.. maar eindelijk maar toch.. dé Noabertocht. De trappertjes van de deelnemers gaan op 9 april in het rond voor de derde editie. “Na de succesvolle vorige edities, gevolgd door 2 jaartjes corona uitstel wordt het hoogtijd voor een middag fietsplezier en avondvertier”, aldus de organisatie. ‘Clubje henig an!’ tekent voor deze editie en de mannen zijn er van overtuigd dat de fietsers zich op kunnen maken voor een tocht wat gewoon weer wat anders is dan anders.

De deelnemers worden vanaf 14.30 uur ontvangen met koffie/thee bij Herberg De Pot. Vanaf 15.00 uur vindt de start plaats in groepen, die op snelheid en ervaring op elkaar worden afgestemd.

De inschrijving is inmiddels gestart en dat deze tocht niet aan populariteit heeft ingeleverd, moge inmiddels duidelijk zijn. Inschrijven kan via noabertocht@gmail.com, onder vermelding van; voornaam en achternaam, woonplaats, mailadres en telefoonnummer. Graag wil de organisatie ook weten hoeveel kilometer je denkt te gaan fietsen, de 40 kilometer of de 25 kilometer route. De route van 25 kilometer is een verkorte route die zeer geschikt is voor de minder ervaren mountainbike- of gravelbikerijders.

Deelname geschiedt volledig op eigen risico en de minimale leeftijd voor deelname dient 18 jaar te zijn. Het dragen van een helm tijdens de tocht is verplicht en voor de nablijvers een lampje voor beter zicht.

De Noabertocht is een ieder jaar terugkerende tocht die speciaal wordt uitgezet door en voor inwoners uit Markelo. De kosten van deelname aan de Noabertocht door Markelo en buitengebied bedragen €  25,50 per persoon en dit bedrag dient contant betaald te worden op de dag van de tocht. De organisatie hoopt op een goede opkomst en is enthousiast bezig geweest om een mooie route uit te stippelen in en rondom Markelo.