Lustrum voor Afusion

Afusion viert haar 1e lustrum. Vandaag exact vijf jaar geleden startte Anne Oplaat aan de Grotestraat met haar droom. Inmiddels is de oorspronkelijke ruimte van haar sportschool flink uitgebreid en staat ze er niet meer alleen voor. Naast de bekende vaste krachten zet ook haar vriend Max inmiddels de schouders onder Afusion. De maatregelen, opgelegd door de Rijksoverheid om het coronavirus te verslaan heeft ervoor gezorgd dat Anne tijdelijk andere werkzaamheden heeft gezocht. Op 19 mei worden een aantal coronamaatregelen losgelaten of aangepast, als de cijfers dit toelaten. Sportscholen mogen hun deuren weer openen met in achtneming van een aantal voorwaarden. Voor Max reden om Anne vandaag te verrassen en er samen met Myrthe en Holger ,weliswaar via een zoomverbinding een toost op uit te brengen.