A Fusion Fitness geopend

De Markelose Anne Oplaat is vanaf vandaag de trotse eigenaresse van haar eigen sportschool, A Fusion Fitness. Het pand waarin voorheen Napoleon gevestigd was, kwam te koop en de 25-jarige Anne heeft de stoute schoenen aangetrokken en er haar eigen sportschool van gemaakt. De afgelopen weken is er druk geklust door familie en vrienden, om ervoor te zorgen dat de opening vanavond om 19.30 uur kon plaatsvinden. Na een woordje van Anne over hoe haar droom is uitgegroeid tot een eigen bedrijf, werd de officiële opening verricht door Jozien Winterman, het allereerste bootcamp-lid van Anne. Na de onthulling van het logo van A Fusion konden de genodigden binnen een kijkje nemen onder het genot van een hapje en drankje. Morgen is A Fusion van 09.00 tot 14.00 uur geopend voor iedereen die een kijkje wil nemen in Markelo’s nieuwe sportschool en kan iedereen kennis maken met Anne.

Bootcamplessen geeft Anne al sinds 2014 in Markelo, maar nu gaat ze daarnaast fitness lessen, groepslessen en personal training geven in haar nieuwe pand aan de Grotestraat 33. Tot vandaag werkte ze nog bij een andere sportschool, maar vanaf dinsdag beginnen de lessen in haar eigen zaak en zal Anne elke dag aanwezig zijn voor begeleiding, lessen en voedingsadviezen.