Raadsel rondom bootcamproute

Afgelopen vrijdag is een groot deel van de bootcamproute, die start in de speeltuin in de wijk Anholtskamp verwijderd. “Het is ons een raadsel waarom”, vertelt Martin Paalman. Martin is gymleraar en maakte de bootcamproute begin dit jaar om te kunnen sporten tot de versoepelingen het weer mogelijk maken om buiten en binnen te sporten met meerdere personen. Niet voor hem zelf maar voor iedereen die er gebruik van wil maken. “De versoepelingen zijn helaas weer uitgesteld wegens de huidige corona cijfers. De landeigenaar heeft overigens toestemming gegeven voor de route, die voor een groot deel door het bos loopt en voor een ander deel op grond van de gemeente. Het is dan ook erg jammer dat iemand deze route zonder overleg verwijderd heeft”, aldus Martin. Martin is voornemens om de route weer op te bouwen en gelijke tijd uit te breiden met ook wat andere opdrachten.