Dierenambulance kan bijna de weg op

Op de bestickering aan de buitenkant na is de nieuwe dierenambulance klaar om de weg op te gaan. Eind vorig jaar had de Stichting Dierenambulance Hof van Twente al een vervangende bus gevonden die afgelopen kwartaal door A&S Vancare in Groningen is voorzien van een nieuw interieur. “Het is nu eenvoudig om alles hygiënisch en ontsmet te houden wat belangrijk is bij zieke en gewonde dieren. Tevens is er geen mogelijkheid voor een dier dat ontsnapt uit de bench om zich ergens te verstoppen waar we niet bij kunnen, zich te bezeren of in een gevaarlijke situatie terecht te komen”, aldus een enthousiaste vrijwilliger van de dierenambulance. Zodra de stickers aan de buitenzijde op de auto zijn aangebracht zal de nieuwe dierenambulance in Hof van Twente worden ingezet.