Nieuwe bus voor stichting Dierenambulance

Stichting Dierenambulance Hof van Twente heeft een vervangende bus gevonden. Binnenkort wordt de Sprinter met slechts 20.000 kilometer op de teller ingevoerd vanuit Duitsland. Hiermee lijkt het grootste probleem opgelost voor de stichting Dierenambulance. Maar naast de kosten voor de bus, moet ook het interieur van de bus worden aangepast. “Het interieur van de bus is natuurlijk onze werkplek en het is voor ons dan ook erg van belang dat dit goed in elkaar zit en aan bepaalde eisen voldoet. Zo mag er bijvoorbeeld geen mogelijkheid zijn voor een dier om te ontsnappen. Ook moet het eenvoudig zijn alles goed schoon te kunnen houden”, vertelt Melissa Nomden.

Aan de oproep om de stichting Dierenambulance financieel te ondersteunen is goed gehoor gegeven. De donaties zijn bijna voldoende om de koop van de bus te realiseren. Voor de overige kosten verwacht de stichting een lening te moeten afsluiten. Daarom wil de stichting graag nog eenmaal een oproep doen. Wil je de stichting steunen door een donatie te doen via de website, de GoFundMe-pagina of rechtstreeks via IBAN: NL22RABO0110977068 ter attentie van Stichting Dierenambulance Hof van Twente.