Horeca biedt wederom alternatief

Na in het voorjaar geconfronteerd te zijn met 10 weken verplichte sluiting hebben cafés en restaurants gisteravond opnieuw hun deuren moeten sluiten. Op de aangescherpte maatregelen die de Rijksoverheid afgelopen dinsdagavond om 19.00 bekend maakte wordt wisselend gereageerd. Ook de Markelose horeca heeft met pijn in het hart, gisteravond voorlopig de laatste gasten culinair in de watten kunnen leggen. De horeca gaat voor minimaal vier weken dicht. In de weken voorafgaand aan 27 oktober wordt door het kabinet overwogen deze periode al dan niet te verlengen. Meerdere horecagelegenheden hebben inmiddels weer nieuwe afhaal- en/of bezorgkaarten uitgewerkt en kijken vooral naar mogelijkheden om hun bedrijf draaiende te houden. De weken die de bedrijven nu noodgedwongen gesloten zijn zorgen ervoor dat verbouwingsplannen naar voren worden gehaald. Zo verbouwd De Poppe het restaurant een paar weken eerder dan gepland was. 

Om Markelose ondernemers in deze bijzondere tijd een hart onder de riem te steken hebben we in maart een extra pagina aan onze nieuwssite toegevoegd. Adverteerders van Maarkelsnieuws krijgen hier ruimte om hun speciale activiteiten te promoten. Een aantal horecaondernemers hebben hun nieuwe afhaal- en /of bezorgservice ook nu opnieuw aan ons doorgegeven. Wilt u als adverteerder ook uw actie promoten op deze pagina neem dan contact op met adverteren@maarkelsnieuws.nl. Bent u geen adverteerder dan bedragen de kosten hiervan slechts 12.50 euro exclusief BTW.