Koop Lokaal!

Wees loyaal, koop lokaal!
Als Maarkelsnieuws willen we graag iets extra’s doen voor onze Markelose ondernemers. Op deze pagina vindt u de aangepaste diensten, activiteiten en aanbiedingen van ondernemers in Markelo naar aanleiding van het corona-virus.

Koopinhofvantwente
Lokale ondernemers en klanten vinden elkaar op KoopinHofvanTwente.nl. Hier shop je online jouw favoriete producten uit vertrouwde winkels in Hof van Twente. Door de slimme samenwerking wordt de hele bestelling snel verzameld en dezelfde avond bij jou thuis bezorgd. Wees loyaal, koop lokaal op www.koopinhofvantwente.nl.

Horeca

Cafetaria De Haverkamp
Heb je zin in friet met een snack of een heerlijk afhaalmaaltijd? Dan kun je bij Cafetaria De Haverkamp jouw bestelling afhalen op vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 20.00 uur en zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Naast de snacks, frites & broodjes kunt u vanaf dit weekend ook Plate Service bij De Haverkamp bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een huisgemaakte hamburger op Italiaanse bol? Een goed portie spare-ribs of een gebakken zalmfilet? Bestellen kan in de cafetaria maar het mag ook telefonisch/whatsapp via 0547-361292.

‘t Wapen van Markelo
De keukenbrigade van ‘t Wapen zit niet stil! Zij bereiden nog altijd luxe belegde broodjes, soepen, salades en warme gerechten die je kunt afhalen. Met name de dagelijks wisselende lunchbox is een favoriet. Naast de lunchgerechten kun je sinds kort ook heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten afhalen met als culinaire verrassing de proeverij! De proeverij bestaat uit circa 8 a 9 warme en koude kleine gerechten, waarnaast je ook nog allerlei bijgerechten kunt bestellen.

Een nieuw concept is ‘Eet je mee?’. Iedere maandag en dinsdag wordt er een ‘avondpot’ gekookt, die je ‘s avonds tussen 16.30 en 18.30 uur kunt ophalen bij ‘t Wapen van Markelo. Het enige dat je hoeft te doen is het thuis nog even opwarmen. Betaalbaar, gezond & makkelijk! Kortom, laat je ook thuis of op de zaak lekker verrassen met de smaken vanuit hartje Markelo!

Openingstijden:
Lunch: Maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag &  zondag  11.30 – 15.00 uur
Diner: Vrijdag, zaterdag & zondag  17.00 – 20.00 uur
Eet je mee: Maandag & dinsdag 16.30 – 18.30 uur (van tevoren aanmelden)

Grand Café De Kroon
Onze nieuwe afhaal- en bezorgkaart! Thuis genieten van spareribs, saté, een cordon blue of een carpaccio salade? Donderdag vanaf 15.00 uur bestellen voor avondmaaltijden. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u vanaf 11.00 uur bestellen voor de lunch- en avondmaaltijden. De keuken van De Kroon is tot 20.30 uur geopend. Tot 20.00 uur worden bestellingen aangenomen via 0547-740000.

Feest- en Sfeerlocatie De Poppe
De Poppe is van woensdag tot en met zondag open om af te halen. Bestellen kan door te bellen met 0547-361206.

 

Engels theehuis De Hoestinkhof
Ontbijt aan huis, Picknick of Hightea at home, Hoestinkhof denkt graag mee. Een ontbijt aan huis bezorgd, een gevulde picknickmand of de al bekende Hightea kunnen nog steeds besteld worden. Het ontbijt is een feestelijk begin van de dag.  Kijk op de website voor meer informatie.

Buuf en Buur
Bij Buuf & Buur is het mogelijk om patat & snacks, plates, drinken en ijsjes af te halen. Dit kan van vrijdag t/m zondag van 17.30 tot 20.00 uur. Buuf & Buur kan men vinden op Buitencentrum Hessenheem.

 

Cafetaria De Spieker
Cafetaria De Spieker is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11.30 uut tot en met 20.00 uur. Op zondag is De Spieker geopend vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur.

Mama Mia
Mama Mia is dinsdag tot en met donderdag open van 16.00 tot 21.00 uur. Vrijdag tot zondag is Mama Ma geopend van 16.00 tot 22.00 uur.

 

Afhaal en/of bezorgkaarten:

Zorg

Fysiotherapie Markelo
Bij een bezoek aan Fysiotherapie Markelo wordt men vriendelijk verzocht een mondkapje te dragen. Bij verkoudheid, koorts, hoesten, benauwdheid graag contact opnemen met de praktijk om de afspraak te verplaatsen. Team Fysiotherapie Markelo is te bereiken op 0547-361699 of Whatsapp. 0682551660.

Fysiotherapie Wolters
Binnen de richtlijnen van RIVM proberen de medewerkers de fysiotherapeutische zorg optimaal uitvoerbaar te houden. Belangrijkste is de veiligheid! Blijf op 1,5 meter van elkaar, ontsmet uw handen. De medewerkers dragen mondkapjes, gezichtsbescherming en handschoenen tijdens de behandeling. Ze vragen u in de wachtkamer en tijdens de behandeling ook een mondkapje te dragen. Ook vragen ze u uw eigen handdoeken mee te nemen. Na de behandeling worden behandelbank en oefenmaterialen weer ontsmet. Bij corona verschijnselen (koorts, verkoudheid, loopneus, keelpijn, plotseling verlies van smaak en/of reuk) voor de behandeling dient u te bellen, dan gaat uw behandeling niet door en wordt verzet naar een later tijdstip. Indien u na de behandeling coronaklachten heeft is Fysiotherapiepraktijk R.H. Wolters daar ook graag van op de hoogte, om passende maatregelen te nemen. Dank voor uw medewerking. Fysiotherapiepraktijk R.H. Wolters is bereikbaar voor adviezen en informatie via 0574-363460 of via mail.

Retail

De Bloemerie, Getty en Janet Eggink
Wilt u iemand een hart onder de riem steken en opfleuren met een gezellig bloemetje in deze ongewone tijd. Zij bezorgen het graag voor u in Markelo, Diepenheim, Goor en Holten. Daarnaast kunnen zij via het Fleurop-netwerk ook de rest van Nederland verzorgen. Neem contact met De Bloemerie op en zij regelen het.  Vóór 12.00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog bezorgd.
Telefonisch  0547-362470 | E-mail  info@debloemerie.nl | Webshop  www.debloemerie.nl


Plus Blankhorst
Het team van Plus Blankhorst maakt speciaal voor de mensen in de risicogroep boodschappen klaar en bezorgt deze daarnaast ook. “Wanneer familie of buren niet in gelegenheid zijn om boodschappen voor deze mensen te doen willen wij dit graag voor hen doen. In deze bijzondere tijd met maatregelen kunnen en moeten we elkaar tenslotte helpen”, geeft Henry Blankhorst aan.

Boek en kantoorvakhandel Prins
Wilt je iemand of jezelf verrassen met een boek? Deze kun je ook via boekhandelprins.nl bestellen.
Je kunt er voor kiezen om deze rechtstreeks te laten thuisbezorgen. Kies dan bij afrekenen voor de optie thuisbezorgen. De betaling verloopt via iDEAL, Boekenbon of VVV Cadeaubon waarna het boek de volgende werkdag bezorgd op het door jouw aangegeven adres. Mocht je andere artikelen graag willen kopen en ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen. Bel met 0547-361336 of stuur een mail. Prins bezorgt ook en houdt hierbij rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Dienstverlening

Fotostudio Markelo
Zoekt u een leuk cadeau voor een verjaardagsfeestje, jubilea, vrijgezellenfeest, geboorte of wilt u zomaar iemand verrassen? Denk dan eens aan een cadeaubon van Fotostudio Markelo. De cadeaubonnen zijn van elke waarde verkrijgbaar. Fotostudio Markelo is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot en met 14.30 uur. Maar natuurlijk ook op afspraak. Marian en Marjan zijn te bereiken via mail of telefonisch 06-50602431.