Plus opent deuren na verbouwing

Vanmorgen om 8.00 uur openden Henry en Rita Blankhorst de deuren van Plus Blankhorst na een kleine interne verbouwing. De bredere inloop bij de ingang valt direct op als we binnen komen en ook de indeling van de kassa afdeling heeft een flinke metamorfose ondergaan. Voorzien van de nieuwste techniek is het nu mogelijk om je boodschappen met de handscanner te scannen en zelf af te rekenen zonder dat er personeel aan te pas hoeft te komen. “Dit zorgt er voor dat mensen minder lang hoeven te wachten en snel door kunnen. Niet iedereen zal hier gebruik van maken waardoor het mooi verdeeld wordt”, vertelt Henry. De slagerij, de broodafdeling en de tapas zijn naast de kassa de meest opvallende wijzingen die de supermarkt in de afgelopen dagen heeft ondergaan.

Het feestvarken op de parkeerplaats refereert naar het 25 jarig jubileum dat de Markelose supermarkt dit jaar beleeft. Helaas heeft de uitbraak van het coronavirus gezorgd voor een ander verloop en moest een streep gezet worden door bijvoorbeeld de grote reünie met (oud) personeelsleden. Wat wel door kon gaan is de speciale spaaractie waarbij klanten kunnen sparen voor historische Markelose plaatjes voor het bijbehorende verzamelalbum.