Warm Hart voor JP van den Bent

Sinds het begin van zomer heeft het Burgemeester de Beaufortplein er een grote groep bewoners bij gekregen. Een nieuw appartementencomplex biedt sindsdien plek aan 15 bewoners van de JP van den Bent stichting. De appartementen zijn door de bewoners naar eigen smaak ingericht, maar zoals dat gaat mij nieuwbouw is de tuin vaak nog niet direct af. Om deze nieuw tuin in te richten als een fijne buitenruimte heeft een van de familieleden van de bewoners de nieuw in te richten tuin aangemeld als goed doel voor de Actie Warm Hart van KRO-NCRV. Vanaf afgelopen donderdag tot en met zaterdag 14 november 2020 kan men stemmen voor een mooie tuin aan het Burgemeester de Beaufortplein.

De goede doelen die tot en met 14 november de meeste stemmen hebben ontvangen zullen op zaterdag 12 december 2020 live een presentatie moeten geven aan de jury. Na de jurypresentatie worden de drie winnaars uitgeroepen. Deze drie goede doelen ontvangen een geldbedrag van 10.000, 5.000 of 2.500 euro als prijs.