Wijkagent houdt spreekuur bij Plus Blankhorst

Volgende week donderdag houdt wijkagent Jordy Scheggetman spreekuur van 13.30 tot en met 15.30 uur bij Plus Blankhorst in Markelo. Jordy Scheggetman is sinds maart 2020 aangesteld als wijkagent Markelo-Diepenheim. Geen onbekend terrein voor hem daar hij al werkzaam was in het wijkteam Markelo van Politie Hof van Twente. Het politiebureau aan de Grotestraat in Goor heeft een ontvangstbalie voor het stellen van vragen, doen van een melding of het maken van afspraken. Deze is geopend van 10.00 tot 13.00 uur. “Ik kom graag op donderdag 6 augustus met het ‘bureau’ naar Markelo. Mocht je dus een keertje willen kennismaken, of graag ergens over in gesprek willen gaan, kom dan naar dit speciale ‘spreekuur’ bij Plus Blankhorst. Uiteraard kun je me ook bellen, appen of een PB sturen! Tot volgende week”, geeft wijkagent Jordy aan.