Nieuwe wijkagent geïnstalleerd

Afgelopen week is Jordy Scheggetman geïnstalleerd als wijkagent voor Markelo-Diepenheim. Hij is vanaf nu het aanspreekpunt voor Markelo en neemt deze taak over van Lisette Zwerink, die een werkplek binnen de politie in Enschede heeft aangenomen. De vier strepen op zijn uniform zijn nu vervangen door een epaulet (de bloemkool in politiejargon). Zijn collega Jesper Goossen vertelt: “De functie van wijkagent is Jordy toevertrouwd. Hij nam al meerdere keren waar als wijkagent Markelo-Diepenheim en staat graag dichtbij de mensen”.

Jordy heeft na tien jaren werkzaam geweest te zijn in de detailhandel de overstap gemaakt naar een functie bij de politie. Jordy: “Ik ben zeven jaar werkzaam geweest in Zevenaar en ben toen naar Twente gekomen. Inderdaad ben ik graag onder de mensen en zie ik het als een roeping om werkzaam te zijn binnen de politie”. Vanaf 2016 is hij werkzaam binnen het wijkteam Markelo en hoewel de hoofdlocatie in Goor ligt was hij dus al veelal op Markelo georiënteerd. Het belang om samen te werken met de inwoners van Markelo onderstreept Jordy en voegt toe dat de burgers de ogen en oren zijn van de politie. Jordy is te volgen op Facebook, Instagram en binnenkort zelfs op Twitter onder de naam wijkagent Jordy. Verder kunt u hem telefonisch bereiken via 0900-8844 voor het maken van een afspraak.