Gewoon Aans met Kiekoet in Reggehof

Eind november speelde het revuegezelschap Gewoon Aans de première van haar nieuwe theatervoorstelling ‘Kiekoet’ op de planken van de Reggehof in Goor. Een staande ovatie van het publiek na afloop van deze voorstelling gaf aan dat deze voorstelling succesvol was. De  theatergroep betreedt daarom opnieuw het podium bij theater De Reggehof op zaterdag 14 maart en gaat opnieuw op zoek naar erkenning, herkenning en liefde. Door de aanleg van glasvezel komen lang vergeten schatten tevoorschijn. De vraag is of in het verleden behaalde resultaten en beloftes nog garantie bieden voor de toekomst. Oude liefde roest immers niet. “Mer ‘Kiekoet’ wie beveend oons op glad ies”, aldus de theatergroep waaronder Markeloër Rinus Meulman, die hier als de olijke Willem op de planken verschijnt.

De theatervoorstelling van Gewoon Aans is voor een ieder die het Twents dialect een warm hart toedraagt een echte aanrader. De voorstelling op zaterdag 14 maart start om 20.00 uur. Kaarten zijn te reserveren bij De Reggehof en de kosten bedragen 21,50 euro per persoon.