Staande ovatie Gewoon aans!

Voor een uitverkochte zaal in de Reggehof speelde revuegezelschap ‘Gewoon aans!’ vanavond de eerste show van #Kiekoet. Het is de derde productie van Gewoon aans waar ook Markeloër Rinus Meulman deel van uit maakt. De rol als olijke Willem lijkt hem op het lijf geschreven. Het zeskoppige gezelschap draaide haar hand niet om om zich te verplaatsen in meerdere personages waarbij ook het decor razendsnel werd aangepast. Met sketches, liedjes en humor gaat de groep op het podium op zoek naar erkenning, herkenning en de liefde. Met de humoristische voorstelling #Kiekoet hoopt het revuegezelschap twee seizoenen de theaters in te gaan.

De premiere in de Reggehof van #Kiekoet gold voor ‘Gewoon aans!’ als een thuiswedstrijd. Alle spelers zijn woonachtig in de Hof. Niet voor niets was er in de pauze en na afloop dan ook een gezellig samenzijn waar men vele bekende gezichten tegen kwam.