Hollandse avond groots succes!

Na vele repetities was het vanavond eindelijk zover. De leerlingen en leerkrachten van obs de Zwaluw hebben wekenlang hun dansjes kunnen instuderen, waardoor ze vanavond zo goed mogelijk voor de dag konden komen op de Hollandse avond. Na het succes van twee jaar geleden, ‘heel de Zwaluw swingt‘, stond vanavond de Hollandse avond op het programma, waarbij de Nederlandstalige muziek de boventoon voerde. Ruim 600 mensen kwamen op het spektakel af bij de Kroon waarbij alle leerlingen van Obs de Zwaluw de hoofdrol hadden. Van de groepen 1 tot en met 8 werd onder leiding van Nederlandstalige muziek alles uit de kast gehaald om het aanwezige publiek te vermaken. Natuurlijk mocht ook een lied van de leerlingenraad, de meesters en de juffen niet ontbreken. Iedereen kan terug kijken op wederom een grandioze avond en tevens een mooie gezamenlijke afsluiting voor de voorjaarsvakantie.