De hele Zwaluw danst bij De Kroon

Afgeladen vol was de zaal van De Kroon vanavond tijdens een speciale feestavond voor alle leerlingen en hun ouders van Obs De Zwaluw. Een meer dan geweldige avond die onderdeel uitmaakte van de afstudeerstage van Arjen Sligman. “Ik studeer aan de pabo, de opleiding tot leerkracht in het basisonderwijs. Mijn afstudeerstage mag ik lopen op Obs De Zwaluw. Als onderdeel van deze afstudeerstage heb ik een feestavond met alle kinderen van De Zwaluw georganiseerd”. Met het thema ‘Heel De Zwaluw swingt en zingt’ zorgden de leerlingen en het volledige team voor verrassende optredens die allemaal gelinkt werden aan een musical. Van Ciske de Rat tot Petticoat en van Grease tot Floddertje, stuk voor stuk hadden de groepen alles tot in de puntjes weten voor te bereiden.

“Het was een geweldig feest dat niet kon worden neergezet zonder de hulp van heel veel mensen die belangeloos hun aandeel hebben geleverd en leerlingen en een team die dit idee zo geweldig goed heeft weten uit te werken”, vertelt Arjen zichtbaar enthousiast.