Supporters FC Twente zoeken goed doel

Voor het tiende seizoen op rij zal de Supportersvereniging FC Twente Markelo dit seizoen een cheque uitreiken in het kader van haar December Donatie. Met deze actie wil de supportersclub haar maatschappelijke betrokkenheid tonen en organisatie in Markelo waar nodig een handje helpen. De eerste December Donatie was in het seizoen 2010/2011 voor de Vrienden van Anholtskamp. Vorig seizoen mocht de Stichting Jeugd Aktiviteiten Markelo rekenen op een cheque van ruim 400 euro. Voor dit seizoen zijn de supporters nog op zoek naar een goed doel.

Na afloop van de thuiswedstrijd tegen Vitesse op zaterdag 14 december zal er in de bus worden collecteert. Het met deze collecte opgehaalde bedrag wordt verhoogd door de vereniging, zodat elk seizoen een cheque met een bedrag tussen de 400 en 500 euro kon worden overhandigd. Mocht iemand suggesties hebben voor een goed doel, dan kan dit tot en met maandag 9 december aanstaande per mail kenbaar worden gemaakt.