Supporters FC Twente steunen jeugd

Afgelopen week tijdens de bestuursvergadering van de Jeugd Activiteiten Markelo (JAM) hebben Niek Nijenhuis en Sam Schreurs, namens het bestuur van de Supportersvereniging FC Twente Markelo, een cheque ter waarde van € 431,- aan Edwin Potman van de JAM overhandigd. Het bedrag dat tijdens de December Donatie van de supportersvereniging is verzameld dient voor de organisatie van de sinterklaasintocht welke sinds twee jaar door de JAM wordt georganiseerd. Een bijdrage die erg werd gewaardeerd: “Om de traditie van de intocht van Sinterklaas in Markelo in stand te houden kunnen wij elke bijdrage goed gebruiken om zo ook dit jaar wederom een mooie intocht te kunnen organiseren”, aldus de voorzitter van de JAM Edwin Potman.

De supportersvereniging FC Twente Markelo heeft acht seizoenen geleden met succes de ‘December Donatie’ geïntroduceerd. Hiermee toont de Markelose supportersvereniging haar maatschappelijke betrokkenheid en ondersteunt hiermee stichtingen/verenigingen uit Markelo en omstreken daar waar mogelijk is. De afgelopen jaren werd er tijdens de laatste thuiswedstrijd van FC Twente voor de winterstop geld ingezameld voor meerdere goede doelen.