Hessenheemfonds schenkt Truck Run-bordjes

De organisatie van de Truck Run Hof van Twente kon door een bijdrage van het Hessenheemfonds speciale ‘Truckrun-bordjes’ aanschaffen, die op alle voertuigen die meereden werden bevestigd. De karavaan bestond tijdens de 2e editie van de Truck Run uit ruim 50 vrachtwagens, waarin 70 mensen met een beperking meereden in een tocht van 50 kilometer door de diverse kernen van de Hof van Twente. Het eerste Truck Run-bordje werd voorafgaand aan de Truck Run door Annemien Markink en Sandra Addink namens het Hessenheemfonds overhandigd aan initiatiefnemer van de Truck Run, Willian Potman.

Dit alles gebeurde in aanwezigheid van burgemeester Ellen Nauta, die niet veel later het startschot loste van dit wederom zeer geslaagde evenement. Een evenement waar een speciaal team de koppen bij elkaar heeft gestoken en alle foto’s en video’s in een album hebben gebundeld. Het meeste materiaal is momenteel klaar en toegevoegd aan dit album. De beelden vanuit de lucht volgen in de loop van de week. Dit uitgebreide album kunt u bekijken op: https://myalbum.com/album/iKe7UyjbSrqy