Blije gezichten bij tweede Truck Run

Alleen maar lachende gezichten vandaag tijdens de tweede editie van de Truck Run Hof van Twente. Het enthousiasme om mee te mogen rijden in de trucks bij zowel bestuurders als bijrijders was erg groot. Maar ook de vele vrijwilligers die nodig zijn om dit geweldige festijn te kunnen organiseren, pinkten hier en daar een traantje weg van ontroering. Na het welkomstwoord op het Kaasplein door Hans van Middendorp namens de organisatie van de Truck Run Hof van Twente sprak burgemeester Ellen Nauta haar enorme waardering uit voor de organisatie en de vele vrijwilligers die op welke manier dan ook hun inzet lieten zien tijdens deze 2e editie. Rond de klok van 14.00 uur gaf Ellen Nauta vervolgens het startschot waarna de eerste trucks vertrokken richting Elsen. Begeleid door motoren en de voormalige én huidige wijkagent van Markelo liep het lange lint van trucks vervolgens via Goor, Zeldam, Deldenerbroek, Delden, Bentelo, Hengevelde, Diepenheim en Stokkum weer terug naar het Kaasplein. Ook deze editie kon weer rekenen op veel publieke belangstelling in de verschillende kernen maar ook daar buiten. Het enthousiasme rondom de run bleef nog lang hangen tijdens het afsluitende Truckfestijn bij De Kroon.