Derbyday aan de Endemansdijk

Na de memorabele wedstrijd van afgelopen dinsdag tegen VV Diepenheim staat de volgende hofderby alweer op het programma. Aanstaande zondag komt namelijk Twenthe Goor op bezoek aan de Endemansdijk in Markelo. De ploeg van trainer Hans Dirksen is op dit moment, evenals de Markeloërs, nog ongeslagen in de competitie maar wacht vv Twenthe nog op de eerste overwinning. In de eerste twee competitieduels speelde de ploeg uit Goor namelijk gelijk tegen Neede en Rietmolen. Bij Sportclub Markelo ontbreekt komende zondag alleen aanvaller René Kuijpers, verder beschikt Rutger Kats over een fitte selectie. Op voorhand dus een mooi affiche in de 4e klasse B. Maar ook buiten het veld zal er voor de nodige reuring worden gezorgd. In de kantine staat vanaf 13.00 uur namelijk DJ Appie Bracula met zijn ‘Goud van Oud Discoshow’! Om 14.00 uur wordt er afgetrapt tussen Sportclub Markelo en vv Twenthe. Na de wedstrijd zal DJ Appie Bracula weer zorgen voor de muzikale omlijsting. Dus zorg dat je erbij bent!