Markelo geeft mening over Dorpsfeest

Begin september riep het bestuur van Dorpsfeest Markelo de inwoners van Markelo op om aan te geven wat zij goed vonden aan de afgelopen editie van Dorpsfeest Markelo, maar ook wat er volgens hen beter zou kunnen. Vervolgens werden er gedurende twee weken meer dan 250 reacties ingestuurd. De meeste veranderingen zoals het nieuwe vogelschietterrein en de nieuwe indeling van de tent konden veel mensen waarderen. In de top 3 van verbeterpunten worden het geluid in de tent en het aantal toiletvoorzieningen genoemd, alsook de opzet van de biljartfinale die op de donderdagavond te lang duurde. “Dit zijn stuk voor stuk hele bruikbare tips waarmee we, naast de andere tips voor Dorpsfeest Markelo 2020 aan de slag gaan”, aldus het bestuur van de stichting Dorpsfeest Markelo. Het Dorpsfeest staat in 2020 op 27 tot en met 30 augustus op de Markelose kalender.