Dorpsfeest zoekt evaluatiepunten

Hier en daar herinneren een paar vlaggen in het straatbeeld nog aan het feest dat nu ruim een week geleden uitbundig werd gevierd in Markelo; Dorpsfeest Markelo. En daar waar menig Markeloër nageniet door nog eens de videobeelden van That’s Life op het Dorpsfeestvideokanaal op zijn gemak te bekijken of te bladeren in de vele fotomappen op de website van Dorpsfeest Markelo, is de organisatie daarnaast ook al weer met een schuin oog naar het feest van volgend jaar aan het kijken. Daarbij zijn de verschillende commissies natuurlijk enorm nieuwsgierig naar de mening van haar feestgangers. 

De voorbereidingen van Dorpsfeest Markelo 2020 beginnen heel snel na afloop van het Dorpsfeest. Half september komen alle voorzitters van de verschillende commissies bij elkaar om te evalueren. Wat ging er goed? Wat moeten we behouden voor volgend jaar? Wat ging er minder goed? Wat kunnen we nog veranderen of verbeteren? Dit zijn vragen die de revue passeren. Ook jij kunt input leveren voor deze evaluatie. Dorpsfeest Markelo zou graag punten ontvangen, die je graag zou  willen behouden en punten, die je graag anders zou willen. Reacties kun je insturen per mail of door het inschrijfformulier op de website van het Dorpsfeest voor dinsdag 17 september in te vullen.