Dorpsfeest in beeld en geluid

In Markelo is het trio al lang geen onbekende meer. Stephan Kuipers, Apollonia Sligman en John Schuurs maken tijdens het Dorpsfeest in Markelo dan ook al weer enige jaren prachtige video-opnames van de verschillende programmaonderdelen. In opdracht van Dorpsfeest Markelo zijn zij óók aankomend feestweekend weer van de partij. De videobeelden worden per dag, vakkundig bewerkt door Stephan waarna de reportages te zien zijn op het speciale Dorpsfeestvideokanaal Markelo.nl. Wanneer de reportages online staan, wordt dit aangekondigd op deze lokale nieuwssite, die niet alleen nauwe banden onderhoudt met het Dorpsfeest maar ook met KV Producties.

Tijdens het Dorpsfeestweekend zendt Hofstreek FM uit vanuit een tijdelijke studioruimte die zij inrichten in het kantoor van Buurtzorg Markelo aan de Grotestraat 4 in Markelo, pal naast de tent. In hetzelfde gebouw, namelijk bij Personeelsdiensten Markelo heeft ook de redactie van Maarkelsnieuws de beschikking gekregen over een ruimte zodat de redactie opnieuw letterlijk bovenop het dorpsfeestnieuws zit. Hofstreek TV zendt live de optocht uit en streamt mogelijk beelden vanuit de tent op bepaalde momenten tijdens het Dorpsfeestweekend.

Verschillende fotografen komen aankomend weekend in actie om gezamenlijk te zorgen voor prachtige beelden tijdens het Dorpsfeest Markelo. Deze beelden zijn online te bekijken via de website van Dorpsfeest Markelo.