Optocht live bij Hofstreek TV

De grote allegorische optocht van Dorpsfeest Markelo, die aanstaande zondag vanaf 13.30 uur door de Markelose straten voert, wordt dit jaar live uitgezonden op Hofstreek TV. De beelden worden voorzien van commentaar van Henk Hondelink en Riky van Coeverden. “Voor de inwoners van Hof van Twente is Hofstreek TV aanwezig bij de optocht op 25 augustus in Markelo. Door een investering door een aantal vrijwilligers is het nu mogelijk om dit jaar de grandioze optocht live bij u in de huiskamer te brengen. Maar er is meer wat dit jaar iets anders is. U kunt, als u niet in de gelegenheid bent om, bijvoorbeeld het Borreluurtje, het Frühschoppen of de Prijsuitreiking in de tent te bekijken en mee te maken. Dan verwijzen wij u naar uw tv scherm want ook dat zullen wij live in beeld brengen. En misschien kunt u nog wel vaker beelden vanuit de tent zien”, aldus Geert Wolff namens Hofstreek TV. “Het klopt inderdaad dat we dit weekend afspraken hebben gemaakt met Hofstreek TV over het uitzenden van de optocht en bovendien hebben we gesproken over de mogelijkheid om beelden vanuit de tent te streamen. Echter moeten we dit inhoudelijk nog met elkaar afstemmen”, reageert Hilko Pruntel.