Johan Vruwink columnist Maarkelsnieuws

In de column van afgelopen zondag heeft columniste Diny Ebbekink aangegeven met ingang van 1 januari 2020 te stoppen met het schrijven van haar maandelijkse column op deze lokale nieuwssite. Dit besluit heeft zij vooraf natuurlijk gemeld aan het team achter Maarkelsnieuws zodat er tijdig een opvolger kon worden gezocht om de continuïteit van de wekelijkse columns op Maarkelsnieuws te waarborgen. “We zijn erg blij dat we met Johan Vruwink een nieuwe columnist kunnen toevoegen aan de groep columnisten. Aan zijn enthousiasme zal het zeker niet liggen. Johan maakt meer dan voldoende mee in zijn functie als wijkregisseur voor de gemeente Hof van Twente. Ook in het verenigingsleven van Markelo is Johan zeker geen onbekende, waarbij hij de rijke tradities en gebruiken in Markelo als geen ander kent”, vertelt voorzitter van de stichting Maarkelsnieuws, Rick Morsink. In goed overleg met de columnisten verschijnt de eerste column van Johan binnenkort in de rubriek onsProat op Maarkelsnieuws en zal hij gaan meerouleren binnen het team columnisten.