Van Grinsven, Bax en Stupelis winnen op Herikerberg

Het circuit de Herikerberg was vandaag het toneel voor het ONK Quads en het WK Zijspancross. In de eerste wist Mike van Grinsven beide manches te winnen en was daarmee de winnaar van de wedstrijd op de Herikerberg in de strijd om het ONK Quads. Bij het WK Zijspancross wist het duo Etienne Bax en Kaspars Stupelis beide manches te winnen. Bax is tweevoudig wereldkampioen en afkomstig uit Bergeijk. Samen met de Letse bakkenist Stupelis wist hij de wedstrijd in Markelo op zijn naam te schrijven. De tweede manche werd na de start enige tijd stil gelegd door een crash, waarbij Velentin Giraud afgevoerd moest worden naar het ziekenhuis. Vervolgens werd de tweede manche ge-herstart. De organisatie in Markelo kan terugkijken op een geslaagd topmotorsportevenement dat gisteren van start ging met het NK Zijspannen.