Veel applaus afsluiting veldtocht

De afsluiting van de Culturele Veldtocht gistermiddag in de zonovergoten Kösterskoele kon rekenen op veel applaus van de 600 leerlingen van de 5 Markelose basisscholen en het aanwezige publiek. Onder toeziend oog van burgemeester Ellen Nauta lieten de leerlingen zien wat zij in de week daarvoor aan dans, muziek en theater hadden geleerd. In de ochtend werd er in het openluchtheater nog volop gebouwd aan het bamboebos. ’s Middags was er een theateract van de groepen 7 en 8, een rap van de groepen 3 en 4 en een zomerdans van de groepen 1 en 2. De groepen 5 en 6 zorgen met het trommelen op kliko’s, blikken, bezems en tafels voor een spectaculair slot. De basisscholen kijken terug op een zeer geslaagde culturele Veldtocht die mede werd georganiseerd door CuBaHof.