Recorddeelname Koningsbiljarten

Met 172 inschrijvingen doen er dit jaar een record aantal deelnemers mee in de strijd om de titel Biljartkoning en Biljartkoningin 2019 van Markelo. De biljartcommissie van de Stichting Dorpsfeest Markelo is erg verheugd met de inschrijving van 140 heren en 32 dames. Zowel Marjolijn Vennebekken als Freddy Vogel zullen de titel gaan verdedigen. Dit blijkt uit het speelschema voor de eerste rondes die 1, 2, 3 en 4 april plaatsvinden bij De Kroon, De Haverkamp, ’t Wapen van Markelo, Dieka, de Vennebekken en Toornsmit.

De deelnemers hebben dit weekend een speelschema ontvangen van de biljartcommissie. Hierop staan ook telefoonnummers. Bij verhindering wordt verzocht om contact op te nemen met de directe tegenstander en de horecagelegenheid waar de wedstrijd plaats zal vinden. Mogelijk is deze mail in de spambox beland. Mocht je als deelnemer geen mail hebben ontvangen, dan wordt verzocht om per mail contact op te nemen met de biljartcommissie.