Inschrijving in strijd om Biljartkoning(in) geopend

Op 22 augustus 2019 wordt bekend wie zich Biljartkoning en Biljartkoningin 2019 mogen gaan noemen. Die avond worden bij Toornsmit de finales gespeeld. Voor het zover is vinden er van april tot en met juli voorrondes plaats bij De Haverkamp, De Kroon, Dieka, Toornsmit, de Vennebekken en ’t Wapen van Markelo. De wedstrijden worden afgestemd met de Markelose Biljart Competitie (MBC), waarbij het uitgangspunt is dat de voorrondes niet in dezelfde week worden gespeeld als de wedstrijd van de MBC. Om kans te maken op de titel moet je in ieder geval van april tot augustus in Markelo wonen en je voor 10 maart 2019 inschrijven.

De wedstrijden in de voorrondes worden bepaald op basis van loting, waarbij iedereen tegen iedereen zou kunnen loten. In de strijd om de Biljartkoning of -koningin worden gespeeld met een afvalsysteem, waarbij de verliezer is uitgeschakeld. Inloten zal plaatsvinden indien er een oneven aantal deelnemers overblijft. Inschrijven kan tot 10 maart aanstaande bij de cafés waar de voorrondes plaatsvinden of per mail. Hierbij dienen naam, moyenne (indien aanwezig) en (bij voorkeur mobiel) telefoonnummer te worden doorgegeven.