Voorbereidingen Soundmixshow 2019

De Oranjevereniging Markelo is al weer volop bezig om het programma op Koningsdag 2019 in te vullen. Traditioneel vindt dit plaats in en rondom De Haverkamp.
‘s Avonds staat de Soundmixshow voor alle buurten op het programma. Afgelopen woensdag hebben alle artiesten die zich hebben opgegeven voor de Soundmixshow voor het eerst hun ingestudeerde nummers in de zaal bij De Haverkamp geoefend. Zoals elk jaar tekent de band Reflexxion ook dit jaar voor de muzikale begeleiding van de artiesten. John Brunings coacht alle deelnemers ter voorbereiding op de Soundmixshow op enthousiaste wijze naar een zo optimaal resultaat.

Al snel werd duidelijk dat Markelo een spetterende show te zien krijgt vol enthousiasme. Alle liedjes geven een duidelijk feest gevoel, vanwege het thema van Koningsdag dat dit jaar in het teken van ‘Oranje op de piste’ staat. Après-skiën was nog nooit zo dichtbij!

“Helaas hebben we moeten constateren dat er nog twee buurten zijn die nog ontbreken in onze Soundmixshow; Markelo Oost en Elsenerbroek. Zij hebben in hun buurt nog geen zangtalent kunnen vinden”, geeft de Oranjevereniging Markelo aan. Zij roepen de buurten dan ook op om te proberen alsnog een deelnemer te zoeken om zo het avondprogramma toch nog volledig in te vullen. “Op deze manier kunnen we de zangcompetitie fanatiek als altijd met alle buurten vertegenwoordigd aangaan”, aldus de Oranjevereniging.