Georganiseerde trainingsclinic Hof van Twente Triathlon

Voor de 5e editie van de Triathlon op zondag 26 mei aanstaande organiseren Sportfondsen Hof van Twente en de Univé Oost Hof van Twente Triathlon gezamenlijk een clinic om de deelnemers in optimale vorm te brengen. Deze clinic staat voor zaterdag 2 maart gepland zodat de Tri atleten die zich hiervoor aanmelden zo fit mogelijk aan de triatlon kunnen deelnemen.

De clinic die bij Zwembad De Vijf Heuvels gehouden wordt bestaat uit twaalf trainingen onder leiding van onder andere zweminstructrice Henny Huisken. De clinic start 2 maart en bestaat uit twaalf trainingen waarin alle aspecten van de triatlon aan bod zullen komen. Het draait dus niet alleen om zwemmen. Ook de fiets- en looptraining komen uitgebreid aan bod. De deelnemers worden daarbij begeleid door verschillende gespecialiseerde trainers en ervaren triatleten.

Net als voorgaande jaren speelt deze sportieve uitdaging zich af in en rondom zwembad. De Hof van Twente Triathlon wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd en de clinic is er qua timing precies op gericht om 26 mei optimaal aan de start te verschijnen.

Tot en met de eerste training op 2 maart is er de mogelijkheid om in te schrijven, dit kan bij de receptie van het zwembad aan de Potdijk 5 in Markelo. De trainingen vinden plaats op zaterdag, van 12.30 uur tot 14.00 uur bij zwembad De Vijf Heuvels. De kosten hiervoor zijn € 70,50, te voldoen bij de inschrijving. Voor meer informatie over de clinic kan er contact worden opgenomen met Henny Huisken, zij is hier per e-mail te bereiken.

De inschrijving voor de triatlon van 26 mei loopt nog steeds online. Meer informatie hierover vind je hier.