SC Markelo speelt uit tegen VV Lettele

Het eerste elftal van Sportclub Markelo speelt morgen uit tegen VV Lettele. Met een compleet en fit elftal reist het elftal morgen af naar Sportpark De Spil in Lettele waar deze wedstrijd in de 4e klasse G om 14.00 uur zal beginnen na het bekende fluitsignaal van de scheidsrechter. “Na de winst van 5-0 vorige week tegen VV De Gazelle uit Deventer hebben we als team genoeg vertrouwen getankt om de strijd morgen tegen de nummer 3 aan te gaan”, reageert elftalleider Peter Stokkers. Markelo 1 nam vorige week na winst op De Gazelle opnieuw de koppositie in. Nieuw Heeten bleek vorige week namelijk sterker dan koploper VV Lettele. 

In alle vroegte werd vanmorgen op het sportcomplex van Sportclub Markelo aan de Endemansdijk de voorbereidingen getroffen voor de oliebollenverkoop. Het bleek zeker niet voor niets te zijn geweest. Jelle Renes: “Het was een geweldig succes. We hebben ruim 2.800 oliebollen verkocht vandaag”.