Decemberactie start zaterdag

In de periode van 1 december tot en met 23 december kunt u bij 22 Markelose winkeliers uw kassabon inleveren voorzien van naam en telefoonnummer waardoor u meedoet aan de decemberactie. De deelnemende ondernemers zijn allen te herkennen aan de speciale poster op het raam van hun winkelpand. In 3 trekkingen worden er uit alle ingeleverde kassabonnen in totaal 30 winnaars getrokken. De trekkingsdagen zijn maandag 10 december, maandag 17 december en maandag 24 december. Tijdens de laatste trekking wordt een winnaar getrokken voor de Golden Goodiebag. De Golden Goodiebag bevat in ieder geval een cheque ter waarde van €100 euro. Tevens wordt er een waardebon voor een luchtballonvaart voor 2 personen verloot. De uitreiking van deze hoofdprijs zal plaatsvinden tijdens het vervullen van de kinderwensen op zaterdag 12 januari bij ‘t Wapen van Markelo. 

De cheque ter waarde van 100 euro is te besteden bij 1 of meerdere deelnemende ondernemers van deze Markelose decemberactie. Winnaars krijgen automatisch bericht, en zijn ook bij de deelnemende ondernemers bekend.

Deelnemende ondernemers: Etos Blankhorst, Esch-Pla, Welkoop Markelo, De Spieker, Echte bakker Meinders, Marloes Haarzaak, Plus Blankhorst, Voskamp Wonen en Slapen, Modehuis Mirjam, Schuurman Service Centrum, ‘t Wapen van Markelo, Grandcafé de Kroon, Boekhandel Prins, de Kaaswinkel Markelo, Hairtouch, Optiek Frank, van D Tweewielers, Bloembinderij De Postkamer, Nummer 15, Il Campanile, Dirk en De Bloemerie.