Maurits Hendriks bij De Kroon

Op uitnodiging van HofConnect komt technisch directeur Maurits Hendriks van TeamNL aanstaande dinsdagavond 20 november bij De Kroon als gastspreker voor een netwerkevenement voor alle ondernemers in de gemeente Hof van Twente. In het dagelijks leven vertegenwoordigt Maurits Hendriks hét sportteam van Nederland met daarin de allerbeste sporters die we zien op EK’s, WK’s, Olympische- en Paralympische Spelen. Eén sportteam, één ambitie; de allerbeste van de wereld zijn.  Hoewel het programma van HofConnect om 20.00 uur start is de inloop vanaf 19.30 uur. Na het interactieve optreden van Hendriks, volgt een informele netwerkborrel.

Hendriks verzorgt  tijdens deze netwerkavond een interactieve presentatie waarin hij ingaat op het ‘omgaan met veranderingen’. In zijn carrière tot nu toe kende Hendriks hoogte- maar zeker ook dieptepunten. Hij kreeg forse kritiek op keuzes die hij maakte tijdens het ‘dirigeren van de Nederlandse topsport’, maar boekte ook lof voor de manier waarop hij positief terugkwam. “Veranderen en steeds weer aanpassen is een onderwerp waarmee sporters, maar ook ondernemers, zeer regelmatig geconfronteerd worden”, zo weet notaris Olle Geurts van het jubilerende HofConnect. Aanmelden als ondernemer voor de netwerkavond is mogelijk door het aanmeldformulier op de website van HofConnect in te vullen of door een mail te sturen aan Ondernemend Markelo. “Een aantal bestuursleden van Ondernemend Markelo is in elk geval aanwezig en het zou natuurlijk fantastisch zijn wanneer juist de ondernemers uit Markelo in grote getale bij dit evenement aanwezig zijn”, aldus Jan Thale Haandrikman namens het bestuur van Ondernemend Markelo.

HofConnect maakt onderdeel uit van het Ondernemersplatform Hof van Twente. Ze organiseert jaarlijks een avond rond een actueel thema. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Ondernemersplatform Hof van Twente (OPHvT), Rabobank en Gemeente Hof van Twente.