Dorpsfeest filmmiddag Anholtskamp

Het werd tijdens de Seniorenmiddag bij De Haverkamp al aangekondigd. In september zou er een filmmiddag worden gehouden voor de ouderen van Markelo in Anholtskamp. Op woensdagmiddag 19 september om 14.00 uur kunt u het Dorpsfeest dat traditioneel in het laatste weekend van augustus wordt gevierd terug zien tijdens een filmmiddag in de zaal van het woonzorgcentrum. Er zullen reportages worden vertoond die ook terug te zien zijn op het Dorpsfeestvideokanaal Markelo.nl.

Op dit Dorpsfeestvideokanaal staan videoreportages van het Biljarten, Vogelschieten, Frühschoppen en de Optocht. Ook zijn er op Markelo.nl beelden terug te vinden van 2016 en 2017 die gemaakt zijn door KV Producties. KV Producties bestaat uit Stephan Kuipers, Apollonia Sligman en John Schuurs. Zij waren eerder dit jaar ook verantwoordelijk voor het beeld en geluid van Mirrewinter – The Movie.

Voor de filmmiddag in Anholtskamp worden alle ouderen van Markelo uitgenodigd door het bestuur van Stichting Dorpsfeest Markelo. Omdat de zaal een maximale capaciteit heeft is opgave vooraf noodzakelijk. Dit kan door te bellen naar 0547-363555. Vraag dan naar de dagvoorziening ‘de Esch’ en u wordt doorverbonden voor de opgave.