Triathlondag bij zwembad

Op 4 juni wordt de zevende editie van de Hof van Twente Triathlon gehouden. Tot volgende week is het nog mogelijk voor deelnemers zich in te schrijven, in alle categorieën zijn nog plekken beschikbaar. In aanloop naar deze zevende editie vindt in samenwerking met de Hof van Twente Triathlon aankomende zaterdag de Woest Triathlondag plaats bij zwembad De Vijf Heuvels. De dag biedt triatleten de gelegenheid om zich voor te bereiden op het aankomende triatlonseizoen. Met clinics voor zwemmen, lopen en wisselen, en testmogelijkheden voor carbonschoenen en wetsuits, belooft het een inspirerende en informatieve dag te worden. Triatleten van alle niveaus zijn welkom om deel te nemen aan de clinics, onder begeleiding van ervaren trainers Frank en Niek Heldoorn. Deze trainers delen graag hun kennis en ervaring om de deelnemers te helpen hun vaardigheden aan te scherpen en zich verder te ontwikkelen in de triatlonsport.

Deelnemers kunnen zaterdag ook de nieuwste carbonschoenen testen. Deze schoenen, populair in de triatlonwereld vanwege hun geavanceerde ontwerp en prestatievermogen, worden aangeboden van merken als Asics, Hoka en Saucony. Zo kunnen triatleten zelf ervaren welke schoenen het beste passen bij hun behoeften en wedstrijden. Daarnaast is er de mogelijkheid om verschillende wetsuits te testen. Experts zullen aanwezig zijn om advies te geven en te helpen bij het kiezen van het juiste wetsuit. In het buitenbad van zwembad de Vijf Heuvels is het mogelijk om de wetsuits uit te proberen en te beoordelen op pasvorm en bewegingsvrijheid. Aanmelden voor de Woest Triathlondag kan gratis op de website van de sportwinkel.