Inschrijving Hof van Twente Triathlon woensdag open

Op zondag 4 juni zal in Markelo de 7e editie van de Univé Oost Hof van Twente Triathlon gehouden. Zwembad De Vijf Heuvels en Openluchttheater de Kösterskoele zijn wederom het decor van het sportevenement. Deelnemers mogen ook dit jaar rekenen op een uitdagend parcours. Inschrijven is vanaf 1 februari mogelijk via de website van het evenement.

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar en deelname is op volgorde van inschrijving tot de limiet bereikt is. Er zijn verschillende categorieën waaronder de 1/8 triathlon individueel, jeugdwedstrijden en de trio-estafette. Tijdens de Hof van Twente Triathlon zal er gestreden worden om het Hof van Twente Kampioenschap, waar elke inwoner van de Hof van Twente automatisch voor in aanmerking komt. De jeugdwedstrijd is gratis voor deelnemers onder de 18 jaar, deze wedstrijd is onderdeel van een unieke samenwerking in Overijssel, waarin een aantal wedstrijden verspreid in de provincie aan elkaar verbonden zijn via het Jeugdcircuit Overijssel.

Om het evenement wederom tot een succes te maken is er nog plek voor een aantal vrijwilligers die willen helpen. Voor meer informatie kan men een mail sturen naar de organisatie.